A nie , sorry to Lizbona, Portugalia. Niedługo też w Polsce
A nie , sorry to Lizbona, Portugalia. Niedługo też w Polsce
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy napisałem coś o "dekretowaniu powszechnego bogactwa"? Jedź na Ukrainę, zobaczysz jak wyglądała przed 2005 rokiem Polska. Dokładnie tak samo - chwasty, trawa na torach, byki kąpiące się w gównie, wszystko obsrane i niechlujne. Było coś takiego jak dostosowanie gospodarstw do wymogów UE, mało kto skorzystał, choć była na to kasa, ale później coś takiego jak cross-compliance stało się wymogiem. I dlatego teraz możesz napawać oczy przyzwoitym wyglądem wiosek. Ja pierdolę, ludzie, czytajcie ze zrozumieniem
Polskie wioski wyglądają lepiej niż 20 lat temu, bo jestesmy bogatsi.
Tak samo wioski w USA i Chinach wygladają lepiej niż 20 lat temu (a boskiej Unii tam nie ma).
Samochody też mamy lepsze niż 20 lat temu (to też nam Unia dała?)
Polskie wioski wyglądają lepiej niż 20 lat temu, bo jestesmy bogatsi.
Tak samo wioski w USA i Chinach wygladają lepiej niż 20 lat temu (a boskiej Unii tam nie ma).
Samochody też mamy lepsze niż 20 lat temu (to też nam Unia dała?)
Nie, wioski ładniej wyglądają, bo jesteśmy bogatsi dzięki Unii, czy to się komuś podoba, czy nie, ale to są fakty. Wioski też muszą ładnie wyglądać, bo takie są wymogi. Bogacenie się dzięki Unii dotyczy również i samochodów
Trafione w punkt. Mnie też wqurwia ciągle pierdolenie o tym, że już niedługo w Polsce itd a tak naprawdę nikt do nas się nie pcha bo mamy za mały socjal.
Właśnie widać jak mało wiecie.
Dlaczego ta szopka z mediami była.
W tym samym momencie parlament europejski rozprawiał na temat imigrantów.
Wyszło im że Polska musi przyjąć, a nasi się zgodzili.
Ale oczywiście bzdury. Zobaczymy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów