Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nasi przodkowie walczyli by tego znaku nigdy już więcej nie widzieć, walczyli o wolną Polskę a ty się naśmiewasz z takich rzeczy jak niewychowany gówniarz....Co ja pie**ole toż to sadistic. Zajebista fota
Ja wcale nie czczę swastyki, tylko się nabijam ^^ Pierdolę nazizm oralnie
a masz te zdjęcia w wiekszej rozdzielczości?
Spróbuj przez ten dodatek.
3. Photoshop nie miał w tych zdjęciach udziału, dobry fotograf zrobi coś takiego bez dodatkowych PROGRAMÓW typu photoshop.
(oczywiście nie tyczy sie to zdjecia z pniem-kobietą)
KAŻDY fotograf używa Photoshopa, nawet sławy światowej fotografii bo to taki sam element "tworzenia obrazu" jak polar czy statyw. Pokaż mi fotografa który wypuści z puszki zdjęcie nie wymagające poprawki i nadające się od razu do umieszczenia np. na okładce.
Popracuj trochę na zdjęciach a dopiero później pierdol mądrości.
@Gurgul99
1. Mysle że liczba 99 w Twoim nicku, to skrót rocznika urodzenia (1999)
2. Photoshop nie jest aplikacją.
3. Photoshop nie miał w tych zdjęciach udziału, dobry fotograf zrobi coś takiego bez dodatkowych PROGRAMÓW typu photoshop.
(oczywiście nie tyczy sie to zdjecia z pniem-kobietą)
Z tym trzecim deko przesadziłeś
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów