📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:35
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
czekamy.
Masz rację, Photoshop to cudowna aplikacja.
@Gurgul99
1. Mysle że liczba 99 w Twoim nicku, to skrót rocznika urodzenia (1999)
2. Photoshop nie jest aplikacją.
3. Photoshop nie miał w tych zdjęciach udziału, dobry fotograf zrobi coś takiego bez dodatkowych PROGRAMÓW typu photoshop.
(oczywiście nie tyczy sie to zdjecia z pniem-kobietą)
1. Mysle że liczba 99 w Twoim nicku, to skrót rocznika urodzenia (1999)
2. Photoshop nie jest aplikacją.
3. Photoshop nie miał w tych zdjęciach udziału, dobry fotograf zrobi coś takiego bez dodatkowych PROGRAMÓW typu photoshop.
(oczywiście nie tyczy sie to zdjecia z pniem-kobietą)
Super bardzo ładnie to się prezentuje ! ( Myślę że, najlepiej wyglądają 3 zdjęcie wiatraki we mgle oraz 6 i 11 )
ziehzeit napisał/a:
Dajcie lepiej źródło albo w większej rozdzielczości.
dokładnie ! szukam na tej stronie i nie mogę znaleźć tego ! NAJLEPIEJ W 1920x1080
@mahalik666
Jest sporo prawdy w tym co piszesz, lecz niemal każdy fotograf choćby nie wiadomo jak dobre zdjęcie by zrobił- niemal zawsze DELIKATNIE(lekutko podciągnie kontrast i barwy) w Lightroom, który to służy do obróbki fotografii w przeciwieństwie do PS.
Jest sporo prawdy w tym co piszesz, lecz niemal każdy fotograf choćby nie wiadomo jak dobre zdjęcie by zrobił- niemal zawsze DELIKATNIE(lekutko podciągnie kontrast i barwy) w Lightroom, który to służy do obróbki fotografii w przeciwieństwie do PS.
Ta pierwsza fota przypomina mi to co spostrzegłem przez ułamek sekundy , jak u mnie w hajźlu junkiers pierdolną !!
Powaga !!
Powaga !!
Miło tak od czasu do czasu się odchamić.
Nie mogłem się powstrzymać
a masz te zdjęcia w wiekszej rozdzielczości?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów