18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
zwir0 2012-11-09, 11:03 2
hahaha! masakra
Zgłoś
modoc 2012-11-09, 11:08
SPUSZCZY-ńska powinno być
Zgłoś
ripman 2012-11-09, 11:09 9
to jakiś żart ? ;O ona jest w najlepszym przypadku przeciętna... "zajebista dupencja z Politechniki" wy tam naprawde cieżko macie na politechnice Panowie ;D
Zgłoś
ProVVe 2012-11-09, 11:10 1
Pfff dupy nie urywa... Słowo "zajebista" tutaj kurwa nie pasuje... Bardziej ładna itp... Chyba, że chodzi o politechnikę. W takim przypadku pewnie legendarna piękność biorąc pod uwagę baby z jajami

Ola gringo
Zgłoś
qhash 2012-11-09, 11:10 2
prawdę mówiąc to jeszcze nie widziałem, żeby było na raz tyle brzydkich kandydatek, co jedna to gorsza

a ta "piękność" ma w sobie tyle wdzięku co wiadro z węglem
Zgłoś
Kacisko 2012-11-09, 11:14
I rece ma mocno owłosione
Zgłoś
ravp 2012-11-09, 11:18
Jak nie ma kutasa, to nie głosuję na nią.
Zgłoś
kadilak1916 2012-11-09, 11:19 2
za tą muzykę ni chuj, wszędzie kurwa Bond, reklama w orange- Skyfall, perfumy-także, włączam radio, ta jebana piosenka. Do kina nie pójde chyba z pół roku.
Zgłoś
r................h 2012-11-09, 11:24 1
jak z polibudy, to myślę że jakieś 99% uczelni się za nią oglądało...
Zgłoś
ripman 2012-11-09, 11:25 2

Politechnika all is clear now....
Zgłoś
~tip.top 2012-11-09, 11:56 6
Idą dwie dziewczyny przez miasto... jedna jest brzydka, a druga też z politechniki

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś
Cwieku 2012-11-09, 12:00
Dziewczyny na politechnice psikają się perfumami na zęby?
Zgłoś
U................m 2012-11-09, 12:14
tip.top napisał/a:

Idą dwie dziewczyny przez miasto... jedna jest brzydka, a druga też z politechniki

So true aczkolwiek zdazaja sie wyjatki np panny ktore objely drugi kierunek wlasnie z poli
ambitne ladne kurewki
Zgłoś
Wiochmen 2012-11-09, 18:59
ripman napisał/a:

Obrazek

Politechnika all is clear now....

to sa dupy z mojego wydzialu

budownictwo w czewie,te sa akurat hujowe ale z roku na rok coraz lepsze te dupy niektore naprawde konkretne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów