Qyyn.Nikol napisał/a:
Jestem rok młodszy od ciebie, a już wcześniej wiem,że nie można wszystkiego wpakować w dwie szuflady. Niestety prostactwo często ogranicza. Znając życie za swój, jakże już wyczerpany komentarz dostaniesz parę piw, jednak wiedz,że od takich samych cebularzy, jakim ty jesteś.
Niezły z ciebie psycholog, skoro po 2 zdaniach, potrafisz ocenić, czy ktoś jest prostakiem, czy też nie. Nie jestem żadnym "cebularzem" i zapewniam cię, że w życiu realnym ludzi nie szufladkuję. To z tobą jest coś nie tak. Nie wiem czy sobie zdajesz z tego sprawę, ale to jest sadistic.pl, strona wirtualna. Jeśli myślisz, że każdy sadol, jest dokładnie taki sam w realu, jak tutaj, na forum, to nie wiem skąd się urwałeś. Ale jeśli by tak było, to u nas w Polsce, byłoby najwięcej terrorystów, gwałcicieli czy morderców i na pewno nie "narzekalibyśmy" na brak polskiego Breivika.
Nie zwracaj komuś uwagi, że ktoś szufladkuje ludzi, bo sam wrzuciłeś filmik o transwestytach. Wiadomo w jakim celu to wrzuciłeś, po prostu ich dyskryminujesz i ośmieszasz. Tak więc nie osłaniaj się kulturą i wychowaniem, bo nie ma ona z twoim materiałem nic wspólnego.