Pewnie nagrywane nogą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pewnie tą złamaną..
za mało danonków
Pij mleko ... a nigdy nie będziesz słyszał takiego dźwięku w swoim przypadku :S
@up. Dorosłe osobniki mleka nie powinny przyjmować, szczególnie krowiego (laktoza). Lepiej wpierdalać sery, ale prawdziwe nie jakiś kurwa lepik dachowy na pizze.
up, dlaczegóż to? o.O Jeśli regularnie przyjmujesz mleko, poziom enzymów powinien utrzymywać się na przyzwoitym poziomie
sztejki, a nie jaakieś tam mleczko uht
Takich sytuacji jest tak duzo, ze sam sie zastanawiam czy warto sie silowac (zwlaszcza po alko )
nie wiem, ja od czasu gdy obejrzałem w dzieciństwie "Muchę" to się na rękę nie siłuję
Krowie mleko dla człowieka nie jest dobre. Już powstało tyle książek na ten temat a w szkołach, na uczelniach dalej wmawiają, że mleko ma pozytywny wpływ na kości. A chuja. Wapń krowiego mleka nie jest przyswajalny. Również wypłukuje wapń. na dodatek po pasteryzacji mleko wiele traci. Nie jesteśmy krowami tylko ludźmi. Żaden dorosły ssak nie pije mleka. Checie wapnia żryjcie ryby, a najlepiej te z konserw ze szkieletem. A jak mleka chcecie to przyssajcie się do cyca jakiejś panny w ciąży, ale nie krowy
3 razy miałem połamaną rękę w tym samym miejscu, jak słyszę ten dźwięk to normalnie słabo mi się robi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów