📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Janko napisał/a:
To nie Niemcy tam najebali tyko kulturalni tirowcy
Pewnie, że nie Niemcy. Oni tylko wykonywali rozkazy! Ruskie to zaraza, ale wybielanie się przez faszystowskie świnie mnie po ludzku rozpierdala na strzępy.
Najgorsze, że ktoś po tych brudasach musi sprzątać, mam nadzieję, że w domach robią taki sam syf
Znawcą nie jestem i nie przyglądałem się, ale tam nie ma chyba żadnego prawidłowego stolczyka.
Obstawiam jednak prywatnych kierowców osobówek. Albo jakiś autobus najebanych kiboli. Kierowca tirów nie odjebuja takiej maniany bo dla nich parkingi to codzienność i miejsce pracy i odpoczynku nie chcą tam syfu
I dobrze zasrańcom. Za 450 dniówki to se mogą kupić kibel do kabiny. A i tak biedaków udają jebańce. Wogóle mi ich nie żal.
skywalker75 napisał/a:
Obstawiam jednak prywatnych kierowców osobówek. Albo jakiś autobus najebanych kiboli. Kierowca tirów nie odjebuja takiej maniany bo dla nich parkingi to codzienność i miejsce pracy i odpoczynku nie chcą tam syfu
serio? robie na celynm wygląda tak samo a same tiry 0 osobówek różnica jedna że araby dupy myją mineralką a jak prysznic zrobili pła tny to nasi się kąpią w umywalce ainni normalnie
Kurwa ale masz fotograficzne hobby.
SupremeLeader napisał/a:
To kierowcy zawodowi zgotowali taki los kierowcom zawodowym.
a to dla kierowców zawodowych są osobne toalety?
Ludzie to bydło, niezależnie od zawodu.
Wożę paliwo dla shell w UK i co czwarta toaleta na stacjach tak wygląda. Jak jest czysto, to po prostu znaczy, że częściej są sprzątane.
W Polsce są np szklane lustra w toaletach, a tu mamy polerowaną stal, bo szkło nie wytrzymałoby tygodnia
SupremeLeader napisał/a:
To kierowcy zawodowi zgotowali taki los kierowcom zawodowym.
Pracuje jako kierowca zawodowy od 2010 roku, wiesz kto robi syf na parkingach, demontuje elementy wyposażenia kibli i robi ogólnie pojęty rozpierdol? Rumuny. Na parkingu we Francji czy Belgii i Holandii lepiej stawać obok Turasa, rumun do niego nie podejdzie bo Turcy się z nimi nie pierdolą, sam Rumuna goniłem z metalem do podniesienia kabiny po parkingu we Francji bo demontował baterie prysznicową przy otwartych drzwiach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów