Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 39 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
LuckY102 2022-11-24, 19:41
Litwini, Łotysze, ruski i Polaki
Zgłoś
Cipczan 2022-11-24, 19:52 3
Janko napisał/a:

To nie Niemcy tam najebali tyko kulturalni tirowcy

Pewnie, że nie Niemcy. Oni tylko wykonywali rozkazy! Ruskie to zaraza, ale wybielanie się przez faszystowskie świnie mnie po ludzku rozpierdala na strzępy.
Zgłoś
~prophetess 2022-11-24, 21:01 3
Najgorsze, że ktoś po tych brudasach musi sprzątać, mam nadzieję, że w domach robią taki sam syf
Zgłoś
Budrys2000 2022-11-24, 21:03
Kierowca zawodowy kierowcy zawodowemu kierowcą zawodowym

Zgłoś
alucard321 2022-11-24, 21:09 2
Znawcą nie jestem i nie przyglądałem się, ale tam nie ma chyba żadnego prawidłowego stolczyka.
Zgłoś
skywalker75 2022-11-24, 21:12
Obstawiam jednak prywatnych kierowców osobówek. Albo jakiś autobus najebanych kiboli. Kierowca tirów nie odjebuja takiej maniany bo dla nich parkingi to codzienność i miejsce pracy i odpoczynku nie chcą tam syfu
Zgłoś
mariorasz 2022-11-24, 21:18
I dobrze zasrańcom. Za 450 dniówki to se mogą kupić kibel do kabiny. A i tak biedaków udają jebańce. Wogóle mi ich nie żal.
Zgłoś
svenio 2022-11-24, 21:25 3
skywalker75 napisał/a:

Obstawiam jednak prywatnych kierowców osobówek. Albo jakiś autobus najebanych kiboli. Kierowca tirów nie odjebuja takiej maniany bo dla nich parkingi to codzienność i miejsce pracy i odpoczynku nie chcą tam syfu

serio? robie na celynm wygląda tak samo a same tiry 0 osobówek różnica jedna że araby dupy myją mineralką a jak prysznic zrobili pła tny to nasi się kąpią w umywalce ainni normalnie
Zgłoś
donkapusta 2022-11-24, 21:35
Kurwa ale masz fotograficzne hobby.
Zgłoś
areq85 2022-11-24, 21:42 2
Przyjdzie pOlka i posprząta
Zgłoś
szoszon1983 2022-11-24, 21:43
SupremeLeader napisał/a:

To kierowcy zawodowi zgotowali taki los kierowcom zawodowym.

a to dla kierowców zawodowych są osobne toalety?

Ludzie to bydło, niezależnie od zawodu.
Wożę paliwo dla shell w UK i co czwarta toaleta na stacjach tak wygląda. Jak jest czysto, to po prostu znaczy, że częściej są sprzątane.
W Polsce są np szklane lustra w toaletach, a tu mamy polerowaną stal, bo szkło nie wytrzymałoby tygodnia
Zgłoś
Vis_PL 2022-11-24, 21:58
Jedno gówno w 4 kolorach, ciekawe co jadł na obiad
Zgłoś
Cryo 2022-11-24, 22:06 1
Tirowcy to obleśne skurwysyny
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2022-11-24, 22:07
SupremeLeader napisał/a:

To kierowcy zawodowi zgotowali taki los kierowcom zawodowym.

Pracuje jako kierowca zawodowy od 2010 roku, wiesz kto robi syf na parkingach, demontuje elementy wyposażenia kibli i robi ogólnie pojęty rozpierdol? Rumuny. Na parkingu we Francji czy Belgii i Holandii lepiej stawać obok Turasa, rumun do niego nie podejdzie bo Turcy się z nimi nie pierdolą, sam Rumuna goniłem z metalem do podniesienia kabiny po parkingu we Francji bo demontował baterie prysznicową przy otwartych drzwiach...
Zgłoś
Zenonn 2022-11-24, 22:11 1
W męskim też taki syf ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem