📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
W takim wypadku wypróżniłbym się na podłogę
potwor_z_gowna napisał/a:
Ten niemiecki parobek ostatnio tam był.. tak sie spierdolił
to karakan cwel nie siegal do muszli i sral na podloge smiec
Ja widzę, jak on się oblizuje na widok tego obsranego niemieckiego kibla. Tylko by ochoczo czekał na komendę żeby wylądować w dziale Fekalia
Bydło jebane niczym onuce na ukrainie
Nie zesraj się
Samo się nie nasrało do chuja
Ja naprawdę rozumiem osrać kibel, rzadkie gówno itd.. Ja rozumiem nasrać obok kibla, bo masz rozrzut, a nie usiądziesz, bo boisz się, że zarazisz się bakteriami, wirusami, grzybami, AIDS i grzybicą swojej męskiej pizdy. Ale kurwa, tu jest nasrane z pół metra od kibla. Ktoś zadał sobie trudu żeby wejść do łazienki, do kabiny, a potem ostentacyjnie nasrać obok.
Kurwa to jest dramat. Jak ktos narzeka na polskie kible na MOPach to zapraszam do Niemiec. W drodze do Szwajcarii zachciało mi się lać, a chciałem zachować jakieś krzty człowieczeństwa i nie szczać jak pies pod krzokiem. Podchodząc już czułem amoniak i srakę, ale myślę sobie co to dla takiego sadola jak ja. No, ale jak uchyliłem rąbka tajemnicy to mnie cofnęło. Szwaby to najgorsze zwyrole, syfiarze i fetyszyści. To nie koniecznie zawodowi kierowcy. Oni lubią zostawić taki syf bo jara ich to, że ktoś to będzie musiał sprzątać, a sprzątają to Bułgarki i Rumunki. Polki nie pójdą do takiej roboty nawet za 20€. Na stacjach bęzynowych w szwabskim kalifacie jest całkiem w pytę bo są kamery i trzeba płacić kibelek się sam czyści i dezynfekuje.
SupremeLeader napisał/a:
To kierowcy zawodowi zgotowali taki los kierowcom zawodowym.
Jestes w glebokiej dupie myslac tak. Ten los jest zgotowany ludziom ktorzy musza ten burdel posprzatac i prawdopodobnie sa to nasi rodacy. Tylko wspolczuc...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów