Piękny nokaut Saula Alvareza na James'ie Kirklandzie z wczorajszej gali i kandydat do nokautu roku. Świetna walka mimo, że krótka i jednostronna.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No kurwa. Takich walk już nie ma. Większość walk sędzia zakończyłby przy pierwszej wymianie jaką pokazali w tym spotkaniu, aby tylko nic się nie stało i nie było widać krwi... Browarek dla obu Panów!
no no piękna walka, trzeba przyznać czarnemu, że mało kto by tyle takich cepów wytrzymał.
Brawo , to jest walka a nie ten mayweather co caly czas spierdala
Bo z reguły jest tak, że walkami roku zostają te najmniej zapowiadane, często są one też o jakieś paski od spodni albo w ogóle o nic.
Ci z topu mają za dużo do stracenia, żeby wszystko zaryzykować. Dlatego walki są nudne, chyba że któryś mocniej trafi i chce skonczyć przeciwnika.
Dochodzi też kwestia kontraktów z telewizjami, taki Floyd miał po walce z Mannym jeszcze jeden pojedynek w kontrakcie. Myślicie, że telewizja nie wywierała presji na tym, żeby sędziowie punktowali na Mannego ?
Boks miał swoje złote lata 80 i 90, gdzie najlepsi ciężcy walczyli ze sobą bez względu na umowy, pasy i tego typu duperele. Teraz to już nie jest sport tylko prywatne show telewizyjne, mające na celu zarobić kasę.
Ehh szkoda, że się urodziłem trochę za późno :/
Ci z topu mają za dużo do stracenia, żeby wszystko zaryzykować. Dlatego walki są nudne, chyba że któryś mocniej trafi i chce skonczyć przeciwnika.
Dochodzi też kwestia kontraktów z telewizjami, taki Floyd miał po walce z Mannym jeszcze jeden pojedynek w kontrakcie. Myślicie, że telewizja nie wywierała presji na tym, żeby sędziowie punktowali na Mannego ?
Boks miał swoje złote lata 80 i 90, gdzie najlepsi ciężcy walczyli ze sobą bez względu na umowy, pasy i tego typu duperele. Teraz to już nie jest sport tylko prywatne show telewizyjne, mające na celu zarobić kasę.
Ehh szkoda, że się urodziłem trochę za późno :/
waloos
Pełna zgoda, ale akurat w tej walce walczył zawodnik z topu swojej kategorii czyli Alvarez. I bardzo dużo ryzykował tą walką bo Kirkland mimo wyniku tej potyczki to nie jest byle kelner, jest bardzo niewygodnym zawodnikiem co zresztą było widać momentami.
Pełna zgoda, ale akurat w tej walce walczył zawodnik z topu swojej kategorii czyli Alvarez. I bardzo dużo ryzykował tą walką bo Kirkland mimo wyniku tej potyczki to nie jest byle kelner, jest bardzo niewygodnym zawodnikiem co zresztą było widać momentami.
jednostronna ? Oczy cie bolą ?
Nie, bardzo wyrównana.
rudy już pokazał jaki to z niego miszcz boksu w walce z Floydem
Z mistrzem kontry i ucieczki to akurat niewielu pokazało się z dobrej strony więc słabe porównanie. A rudy dał już kilka dobrych walk z czołówką rankingów. Floyd jest niestety w innej lidze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów