Dla niecierpliwych konkretna akcja od 1:00
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wy się zbijacie, czy znowu mi się filmik z innego tematu wyświetla w innym temacie? ;]
Nie ma krwi, ryj nie rozbity . Zmarnowane 90 sekund na ogladanie grubego rudego na sankach
No kurwa? xD
Przecież ja tam mieszkam ^^
Przecież ja tam mieszkam ^^
zenekpogromca napisał/a:
XD no nie uśmiałem się jeszcze tak patrząc na grubasa
" Kurwaaa.. Kurwa no nie... Nieeeeee !! .. Ja pierdole... "
+ ten śmiech w tle
Dobrze, że wyjaśniłeś głuchym o co chodzi w tym filmiku i dlaczego jest taki śmieszny.
@up
Jakiś pojebany jesteś czy co? Zabawny filmik a jak Ci się nie podoba to nie dawaj piwa i stul dziób, bo chuj nas obchodzą Twoje gorzkie żale.
Jakiś pojebany jesteś czy co? Zabawny filmik a jak Ci się nie podoba to nie dawaj piwa i stul dziób, bo chuj nas obchodzą Twoje gorzkie żale.
Ja im zazdroszczę takiej zabawy- trochę śniegu i się dobrze bawią, a nie spędzają bezczynnie czas przed komputerem, tak jak ja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów