Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tutaj jakoś jeszcze polują, tak na dziko. "Uwielbiam" naszych myśliwych Ostatnio na grzybach będąc, przechadzam się lasem, tam pełna wycinka, na środku jakiś taki niby paśnik, zanęta tam jakaś leży. Przeszedłem przez to "pole" a na końcu, między drzewami ambona Prawdziwi twardziele z tych naszych "myśliwych"
Ogólnie myślę, że myśliwi to zwykłe pizdy bez jaj i ksiądz im wchodził do wanny jak byli mali. Jak ktoś wyżej napisał. Weź nóż, zrób łuk czy dzidę i idź poluj jak chcesz. A nie to już nie jest tak fajne, lepiej wywabić zwierzę i strzelić po prostu głupia pizdo?
O patrz pizda. XXI wiek a ona by z nożem na polowanie latała. Prąd to ty pewnie masz z gniazdka
O patrz pizda. XXI wiek a ona by z nożem na polowanie latała. Prąd to ty pewnie masz z gniazdka
Polowanie, następny gamoń. Nie zapomnij zapolować na karpia w Intermarche na święta.
Prąd mam, jak twoją matkę rucham , aż iskrzy.
Łuk , nìz to broń ... broń palna to też broń .. to się nazywa ewolucja i prawo dżunglii tępa dzido.
Puśćić chujków na zbocze górskie bez broni i samemu się za nimi wypuścić z giwerą uzbrojoną w taką optykę. Szybko mieliby mokro w gciach...
Natura się sama kontroluje. Ale właśnie jak takie zjeby biegają z bronią, wybiją np. wilki bo ich za dużo, to później biegają za inną zwierzyną bo też się rozrasta ich populacja, ale to normalne jak już nie ma drapieżnika bo go człowiek odstrzelił. I tak się właśnie tłumaczą głupio, kontrola populacji
kurna rozumiem, że ty spokojnie wypinasz dupsko żeby komary sobie podjadły biedaczki i krzywdy im nie robisz,
bo zabijanie ich to tez kontrola populacji
kurna rozumiem, że ty spokojnie wypinasz dupsko żeby komary sobie podjadły biedaczki i krzywdy im nie robisz,
bo zabijanie ich to tez kontrola populacji
Moje gratulacje. Porównywać komara, do choćby bizona, jelenia, , wilka, jaka albo do słonia itp. Świadczy tylko o twoim spierdoleniu umysłowym, ja Cię proszę o rozsądek i nie komentuj więcej.
Mięso trzeba jeść huj w dupę weganą
Mięso, trzeba jeść huj, w dupę weganą?
Czyli: Mięso!
Musisz jeść huj!
Wejdź w dupę weganą. Przy czym chodzi o "Dupę weganą" czyli "Dupa wegana" . Jakbyś miał napisać to co przypuszczam, że chciałeś to powinieneś napisać: "w dupę weganom".
Podsumowując: debil, co nie potrafi się wypowiadać w języku polskim, wypowiada się na tematy, o których nie tylko nie potrafi pisać ale przede wszystkim nie ma o nich zielonego pojęcia
Brawo myśliwi i brawa dla ciebie autorze tematu, za podrażnienie miękkich serduszek lokalnych bambinistów
A żeby wynaleźć taką broń, to nie trzeba być inteligentnym? Ja rozumiem, że kiedyś polowano inaczej. Że niby ktoś był lepszy, bo upolował zwierzę z łuku? Tylko wśród ludzi polowanie z łuku może znaleźć uznanie. Ludzie też mają instynkt i nie chcą dać się zjeść. A że zwierzęta dają się upolować, to ich sprawa.
Tutaj jakoś jeszcze polują, tak na dziko. "Uwielbiam" naszych myśliwych Ostatnio na grzybach będąc, przechadzam się lasem, tam pełna wycinka, na środku jakiś taki niby paśnik, zanęta tam jakaś leży. Przeszedłem przez to "pole" a na końcu, między drzewami ambona Prawdziwi twardziele z tych naszych "myśliwych"
Ogólnie myślę, że myśliwi to zwykłe pizdy bez jaj i ksiądz im wchodził do wanny jak byli mali. Jak ktoś wyżej napisał. Weź nóż, zrób łuk czy dzidę i idź poluj jak chcesz. A nie to już nie jest tak fajne, lepiej wywabić zwierzę i strzelić po prostu głupia pizdo?
o kurwa, ale ci tvny i wyborcze dobrze weszły. Ty naprawdę uwierzyłeś w ich narrację, że to o podbudowywanie męskiego ego chodzi w polowaniu na zwierzęta? Z takim małym rozumkiem, to pewnie też mateuszowi uwierzyłeś, że te wszystkie podatki, to dla naszego dobra?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów