18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:50
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:58

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Aga2010 2022-06-18, 11:35
To był diler narkotykowy Markus de Silva To była akcja policji
Zgłoś
Genius510 2022-06-18, 15:14
Gdzie chuj spadł bo nie widać???
Zgłoś
A................o 2022-06-18, 15:48 1
Wypasione aparaty w telefonach po 20MPix, optyczne zoomy, świetne matryce a i tak nagrania w pionie. To się chyba nigdy nie skończy.
Zgłoś
LuzaQ 2022-06-18, 16:22
typo skaczący z okienka zapomniał że to tylko cwieczenia hehe
Zgłoś
7wporzondku 2022-06-18, 17:35 4
AlbertoNihilo napisał/a:

Wypasione aparaty w telefonach po 20MPix, optyczne zoomy, świetne matryce a i tak nagrania w pionie. To się chyba nigdy nie skończy.

Nagrywanie skoczków w pionie jest rozgrzeszane z automatu
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2022-06-18, 17:46 1
Oglądanie bez dźwięku pozbawia materiał połowy uroku

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Cyanidus 2022-06-19, 0:26 1
nie strafił do basenu
Zgłoś
achimos1985 2022-06-19, 11:58
Ratownicy za chwilę zaczęli sami siebie ratować
Zgłoś
xKarol987 2022-06-19, 19:55
Chciał zobaczyć piękną zatokę z lotu ptaka : )
Zgłoś
yeeppa 2022-06-20, 8:56
RZEŹNIKONATOR napisał/a:

Gdy robiłem KPP to usłyszałem od ratownika medycznego który był świadkiem dokonanych samobójstw to stwierdził jedno, a mianowicie mężczyzni się nie pierdolą z tą fanaberią. Kobiety zaś zanim przedawkują leki homeopatyczne czy stoją na balkonie pierwszego piętra to piszą/wydzwaniają że ich życie jest złe. Dlatego mamy takie statystyki, dlatego że każdy ma w poważaniu problemy mężczyzn. Ilu facetów jebie nadgodziny, musi postawić pierdolone wycieczki, a wszystkie niepowodzenia są z jego winy, mało kto dba o problemy mężczyzn. Świat jest spierdolony i znierownoważony.

Już? Wytrzeć Ci nosek? Słabi muszą zginąć.
Zgłoś
AdamBrown 2022-06-20, 20:26
RZEŹNIKONATOR napisał/a:

Gdy robiłem KPP to usłyszałem od ratownika medycznego który był świadkiem dokonanych samobójstw to stwierdził jedno, a mianowicie mężczyzni się nie pierdolą z tą fanaberią. Kobiety zaś zanim przedawkują leki homeopatyczne czy stoją na balkonie pierwszego piętra to piszą/wydzwaniają że ich życie jest złe. Dlatego mamy takie statystyki, dlatego że każdy ma w poważaniu problemy mężczyzn. Ilu facetów jebie nadgodziny, musi postawić pierdolone wycieczki, a wszystkie niepowodzenia są z jego winy, mało kto dba o problemy mężczyzn. Świat jest spierdolony i znierownoważony.

Gratuluję też to odkryłem..... ale za późno
Zgłoś
eremi1 2022-06-22, 0:47 1
RZEŹNIKONATOR • 2022-06-18, 09:02
Gdy robiłem KPP to usłyszałem od ratownika medycznego który był świadkiem dokonanych samobójstw to stwierdził jedno, a mianowicie mężczyźni się nie pierdolą z tą fanaberią. Kobiety zaś zanim przedawkują leki homeopatyczne czy stoją na balkonie pierwszego piętra to piszą/wydzwaniają że ich życie jest złe. Dlatego mamy takie statystyki, dlatego że każdy ma w poważaniu problemy mężczyzn. Ilu facetów jebie nadgodziny, musi postawić pierdolone wycieczki, a wszystkie niepowodzenia są z jego winy, mało kto dba o problemy mężczyzn. Świat jest spierdolony i nierównoważony.

Chłopaku masz 100 % racji Czasy zrobiły się mega pojebane. Kobiety obwiniają facetów praktycznie za wszystko, ja zarabiam 15k miesiąc aleeeeeeee 3600 kredyt za dom 2500 raty za auto wyżywienie pełno innych kredytów. I jaki jest tego finał ? realnie nie mam już na nic kasy i ledwo daje rady, Kobieta zarabia 2900 i ma tylko pretensje że robię nadgodziny. Oczywiście marudzi że jej wypłata starcza jej ledwo na własne wydatki. To wszystko stało się chore.
Zgłoś
PękniętySłoik 2022-07-21, 5:47
eremi1 napisał/a:

RZEŹNIKONATOR • 2022-06-18, 09:02
Gdy robiłem KPP to usłyszałem od ratownika medycznego który był świadkiem dokonanych samobójstw to stwierdził jedno, a mianowicie mężczyźni się nie pierdolą z tą fanaberią. Kobiety zaś zanim przedawkują leki homeopatyczne czy stoją na balkonie pierwszego piętra to piszą/wydzwaniają że ich życie jest złe. Dlatego mamy takie statystyki, dlatego że każdy ma w poważaniu problemy mężczyzn. Ilu facetów jebie nadgodziny, musi postawić pierdolone wycieczki, a wszystkie niepowodzenia są z jego winy, mało kto dba o problemy mężczyzn. Świat jest spierdolony i nierównoważony.
Chłopaku masz 100 % racji Czasy zrobiły się mega pojebane. Kobiety obwiniają facetów praktycznie za wszystko, ja zarabiam 15k miesiąc aleeeeeeee 3600 kredyt za dom 2500 raty za auto wyżywienie pełno innych kredytów. I jaki jest tego finał ? realnie nie mam już na nic kasy i ledwo daje rady, Kobieta zarabia 2900 i ma tylko pretensje że robię nadgodziny. Oczywiście marudzi że jej wypłata starcza jej ledwo na własne wydatki. To wszystko stało się chore.

Ani kurwa troche mi ciebie nie żal. Następny 30 letni nygus co ładuje się kredyty bo musi mieć wszystko tu i teraz. Twój ojciec całe życie na wszystko zapierdalał. A ty poszedłeś do banku na wyjebce i teraz masz żale ? Giń.
PS: weż jeszcze kredyt na wybielenie odbytu, baranie.
Zgłoś
WojtekTaczka 2022-08-27, 2:24
yeeppa napisał/a:

Już? Wytrzeć Ci nosek? Słabi muszą zginąć.

czyli ty również
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem