📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
gąsienniczka trotylanka
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
No to to ja rozumiem. U nas by pewnie ze 30 chłopa ze szpadlami zatrudnili na lewo i dali im 3 tyg na zrobienie tego samego.
@up: Nie jest tak źle. U nas też się eksploatuje kamieniołomy metodą strzałową.
Lepsze niż "Sylwester z jedynką".
Tylko gdzie tam Rosja?
Tylko gdzie tam Rosja?
po opisie "gdzieś w Rosji" liczyłem na to, że rozjebie kilku popaprańców a tu tylko ziemia
nie bylo tego mocnego "pierdolnięcia" takiego wiecie... z jajem! żeby membrany mi aż wyskoczyły...
huh, chyba zagłuszyło
huh, chyba zagłuszyło
kopalnia odkrywkowa - standart
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów