📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Piękny zjazd deskorolkolkom"
A co to, marna próba naśladowania jednego z większych niedojebów tego portalu co to uważa, że jego kretyńskie tytuły są śmieszne i wogóle jaki on jest inteligentny i jakie ma bogate słownictwo? Czy poprostu w drugiej klasie szkoły podstawowej kiblowałeś aż do 18go roku życia, więc nie wiesz które słow się kończy na -om a które na -ą?
Degradacja społeczeństwa kurwa jego mać...
A co to, marna próba naśladowania jednego z większych niedojebów tego portalu co to uważa, że jego kretyńskie tytuły są śmieszne i wogóle jaki on jest inteligentny i jakie ma bogate słownictwo? Czy poprostu w drugiej klasie szkoły podstawowej kiblowałeś aż do 18go roku życia, więc nie wiesz które słow się kończy na -om a które na -ą?
hejcior, wielki obrońca języka polskiego, bo wytknął trollowi złą odmianę
To potrzeba aż 6 komentarzy, żeby wytknąć, że powinien być jedną nogą w grobie za tego buta?
To potrzeba aż 6 komentarzy, żeby wytknąć, że powinien być jedną nogą w grobie za tego buta?
hejcior napisał/a:
Jak tak czytam twoje wypociny stwierdzam że masz rację. Jebnij sobie wazelinę czy coś...
hejcior,
Widać kto nie skończył podstawówki. Opisy Fantastico spełniają podstawową funkcję języka - przekazują informację. A to, że robi to w sposób wykraczający poza ramy codziennego słownictwa i składni to inna historia. W każdym razie żeby nie rozumieć jego opisów to trzeba mieć ćwierć mózgu i 2 klasy podstawówki.
Widać kto nie skończył podstawówki. Opisy Fantastico spełniają podstawową funkcję języka - przekazują informację. A to, że robi to w sposób wykraczający poza ramy codziennego słownictwa i składni to inna historia. W każdym razie żeby nie rozumieć jego opisów to trzeba mieć ćwierć mózgu i 2 klasy podstawówki.
AleDlaczego napisał/a:
hejcior,
Przypierdalasz się dla samego przypierdalania się? Czy jesteś poprostu wyznawcą zjebastico? Nie twierdziłem, że opisy tego czopka nie spełniają, jak to ładnie ująłeś, 'podstawowej funkcji języka'... wyraziłem opinię na temat potrzeby, która nim kieruje, żeby te opisy płodzić. Czytaj ty ze zrozumieniem zanim pierdolniesz taką głupotę.
"...co to uważa, że, jego kretyńskie tytuły są śmieszne i wogóle jaki on jest inteligentny i jakie ma bogate słownictwo?"
Może już nie umiesz czytać potocznego języka, poproś swojego guru, żeby Ci to na ichniejszy przetłumaczył.
hejcior,
Chłop ma wyobraźnię i bogaty zasób słownictwa i wkurwia pseudopurystów językowych swoimi pokracznymi opisami. Trzeba mieć na prawdę kompleks małego siusiaczka, żeby wkurwiać się o to co ktoś napisze w internecie, tym bardziej jak pisze to w taki sposób.
Chłop ma wyobraźnię i bogaty zasób słownictwa i wkurwia pseudopurystów językowych swoimi pokracznymi opisami. Trzeba mieć na prawdę kompleks małego siusiaczka, żeby wkurwiać się o to co ktoś napisze w internecie, tym bardziej jak pisze to w taki sposób.
Zgubił tylko jednego buta więc żyje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów