18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
StulejkaiBezrobocie 2013-11-20, 0:34
Łooo matko boska częstochowska!
Zgłoś
capoeiramen 2013-11-20, 1:14 10
@up prawidłowa reakcja normalnego człowieka polaka. Mimo że to sadistic, to na hardzie widziałem już łagodniejsze rzeczy
Zgłoś
Powell 2013-11-20, 1:40
to jest pojebane... MOAAARRRR

matko bosko kochano
Zgłoś
Un_Nem 2013-11-20, 11:02 2
no to ja nie jestem normalny bo juz myslalem ze ona bedzie sie nadziewac na zdechlego dziadka we krwi...
no nic trzeba zapiac rozporek.

Nie
Zgłoś
Rysiek86 2013-11-20, 12:57 59
Trzeba otworzyć nowy dział "Pojebane" !
Zgłoś
Reginald911 2013-11-20, 13:20 3
Nastała nowa moda na wrzucanie tutaj tych chujowych komiksów,wyjebać to stąd albo stworzyć nowy dział
Zgłoś
Motherfucker Jones 2013-11-20, 18:02 2
O ja pierdolę, to jest chory materiał.
Dlatego leci piwo.

Człowiek na filmie powiedział, że jeśli to wideo ukaże się w Internecie, to znaczy, że zbiry działające na zlecenie rządu dopadły go, a on jest już trupem. Jaką popełnił zbrodnię? Chciał tylko wolności. - David Baldacci
Zgłoś
Voit 2013-11-20, 18:07
To jest dobre %-D
Zgłoś
hell.no 2013-11-20, 18:22
życie i śmierć czy jak się to cholerstwo zwało się skończyło, to zapanowała moda na inne zryte komiksy, które zyskują piwa i popularność tylko dlatego, ze gimbaza chce pokazać jaka ona poryta...

Artystą to kurwa był Matejko.
Zgłoś
v1ci0us 2013-11-20, 19:11
No to sobie kurwa mać pojadłem. Dzięki...

Idon't give a fuck.
Zgłoś
gorbaczow7 2013-11-20, 19:25
obrzydliwe w huj po co to tu jest...
żarcik to jest kurwa sadol właśnie
Zgłoś
s................y 2013-11-20, 20:49
Coś w typie starego sadistica, aż się łezka w oku kręci :]
Zgłoś
m................l 2013-11-20, 23:42
Rysiek86 napisał/a:

Trzeba otworzyć nowy dział "Pojebane" !

Przecież jest główna, po co uskuteczniać jakieś dziwne twory ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów