Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest jakiś obrzyn czarnoprochowca? Mało widać, nawet w spowolnieniu 0,5X. Typ podobny do gościa z myjni na stacji w NL gdzie tankuję. Chyba czas powrócić do myjni samoobsługowej. Nikt nie zrobi tak dobrze jak ty sam
Obrzyn tak, ale kurków nie widać więc, czarny tak ale nie proch.
[ Dodano: 2024-11-21, 18:31 ]
To jest jakiś obrzyn czarnoprochowca? Mało widać, nawet w spowolnieniu 0,5X. Typ podobny do gościa z myjni na stacji w NL gdzie tankuję. Chyba czas powrócić do myjni samoobsługowej. Nikt nie zrobi tak dobrze jak ty sam
To ty ich rozpoznajesz po mordach?
Obrzyn tak, ale kurków nie widać więc, czarny tak ale nie proch.
W sumie to tam niewiele widać czegokolwiek, no ale nie widać też zajebistej chmury dymu, zatem raczej z grubsza współczesna amunicja zespolona. Ma toto 2 lufy, zatem obrzyn jakiejś dubeltówki może starej, może repliki, chuj wie. Tak też myślałem bo w końcówce robi ruch jakby na nowo ładował od tyłu. Choć z nagrania przy pomocy kapcia jak zawsze niewiele wywnioskujemy szczegółów. Wiemy, że znów czarny i znów napad i znów niepotrzebna postronna ofiara. Wystarczy.
[ Dodano 2024-11-21, 18:35 ]
To ty ich rozpoznajesz po mordach?
Czarny, szczupły, wysoki....MORD w oczach. Tak, można przyznać, że rozpoznaję po MORDACH
Rewolwer czarnoprochowy Pietta 1858 New Texas .44 8" Brass - Black 1579,00 zł
Absolutnie nie. To na nagraniu ma 2 lufy, no i nie ma specjalnie dymu i murzyn robi ruch jakby łamał dubeltówkę do załadowania od tyłu normalnym nabojem/kartridżem albo raczej odciągał drugi kurek. Może nowy, może stary albo replika starego. To jakiś obrzyn dubeltówki starej albo stylizowanej na starą. Tyle widzę na nagraniu, po wielokrotnym przejrzeniu
Absolutnie nie. To na nagraniu ma 2 lufy, no i nie ma specjalnie dymu i murzyn robi ruch jakby łamał dubeltówkę do załadowania od tyłu normalnym nabojem/kartridżem albo raczej odciągał drugi kurek. Może nowy, może stary albo replika starego. To jakiś obrzyn dubeltówki starej albo stylizowanej na starą. Tyle widzę na nagraniu, po wielokrotnym przejrzeniu
W takim razie pozostaje według tego co opisujesz jedyna możliwość Strzelba lupara obrzyn RAM Umarex T4E kal. .68
A poprzednią pomyłkę z mojej strony jak da radę to proszę wykasować.
W takim razie pozostaje według tego co opisujesz jedyna możliwość Strzelba lupara obrzyn RAM Umarex T4E kal. .68
A poprzednią pomyłkę z mojej strony jak da radę to proszę wykasować.
Coś w tym stylu ale pozostańmy przy broni palnej, bo to ewidentnie normalna dubeltówka tylko obcięta. Coś w tym stylu, tylko z ładną złotą okładziną
No i wiadomo, z obciętą lufą i kolbą. On tam moim zdaniem odciąga drugi raz kurek, którego nie widać, bo nagrywane kapciem. Taka strzelba ma kurek i 2 spusty. Obcinasz lufę i kolbę, żeby ładnie zmieściło się pod kurtkę/bluzę. Patent znany od czasów dzikiego zachodu
Dubeltówka kapiszonowa,
Coś w tym stylu ale pozostańmy przy broni palnej, bo to ewidentnie normalna dubeltówka tylko obcięta. Coś w tym stylu, tylko z ładną złotą okładziną
No i wiadomo, z obciętą lufą i kolbą. On tam moim zdaniem odciąga drugi kurek, którego nie widać, bo nagrywane kapciem. Taka strzelba ma 2 kurki i 2 spusty. Obcinasz lufę i kolbę, żeby ładnie zmieściło się pod kurtkę/bluzę. Patent znany od czasów dzikiego zachodu
To jest Pedersoli Classic 12 i z fotela ani murzyna nie wiele by zostało zwłaszcza z obrzyna. Takiego obrzyna użyto w filmie Django
To jest Pedersoli Classic 12 i z fotela ani murzyna nie wiele by zostało zwłaszcza z obrzyna. Takiego obrzyna użyto w filmie Django
Zmieniłem, bo nie o to mi chodziło. Normalna dubeltówa z 2 spustami, amunicja zespolona. Zwykły kartridż. Ze śrutem, breneką, czy lofkami. Nie dowiemy się z filmu, bo w sumie chuj widać poza tym, że murzyn strzelał z obciętej dwururki.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów