📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rozjebał mnie murzyn w 5 minucie, gdy chciał wytrzeć paluchy o murek a tu zdziwko mur też zasrany! LOL
W PL tak się na pojary rzucają
Jak potem niektórzy poprawiali, żeby następne czarnuszki też się ujebały
Dziwić się, że w Polsce taka bieda jak goście lepiej żyją a mają większy szacunek dla pieniądza niż my "P"olacy (sam też bym nie podniósł)
Jeden z najlepszych materialow na sadolu. Tysiaclat temu podobny numer robiłem z kolegami na dzielni, tyle ze kamer nie było. A zamiast dolara byl portfel z gownem w środku...
9:41- Shity dolar it's a queen dolar? Thanks God! Alleluja! Tak to idzie ? Hahahhaha
rust napisał/a:
3:51 kurwa mega combo czarnuch, grubas, japonki, skarpety we krwi to wszystkie kontynenty mu płyną matka pewnie światowa była
Kuuuurwa, a ja się przyglądam, gdzie ten gość ma krew na skarpetach... Oprócz przecinków istnieją też kropki, które kończą zdanie, tak jak ta na końcu tego zdania.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów