📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mówią że kasa nie śmierdzi...
Ten w 2:30 jak walczył z tym gównem. Ninja, kurwa!
3:51 kurwa mega combo czarnuch, grubas, japonki, skarpety we krwi to wszystkie kontynenty mu płyną matka pewnie światowa była
kurwa dlaczego najniższy nominał w Polsce to 10 złociszy a nie złotówka :/
chodzi oczywiście o papierek
chodzi oczywiście o papierek
O gówno w tym chodzi .
żal tylko tego gościa z 3:15, widać, że mu ta kasa naprawdę była potrzebna. Powinni ocenzurować jego twarz
gość w 2:30 powinien dostać po ryju za takie coś, co to kurwa ma znaczyć? gdzie Ci ludzie są wychowani, w ścieku?? niech do swojego domu idzie i trze gównem o ściany. kurwa przesada, jak mu zależy żeby było czyste to niech wyliże. penera jebanana.
Mój kolega raz znalazł portfel na przystanku, otwiera a tam karteczka: "i co załadowałam cie w chuja". I daliśmy takiemu typowi do analizy i mieliśmy odciski i zbadaliśmy tusz i znaleźliśmy tą laske. Ssała potem chuja i przepraszała. Nie róbcie tak.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów