📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To w końcu z kwejka czy z jebzdzidy?
Żółci tysiąc!
Widzisz ja poza Sadolem mam jeszcze realne życie. 30 sekund akurat starczy na gorący seks z moją dziewczyną (jeszcze z 5 sekund luzu zostaje)
Zamiast pierdolić się z przycinaniem wolę z moją kobietą!
Poza tym widać jaką długą drogę pokonał obrazek zanim trafił na Sadola. A o historię trzeba dbać!
Biker50
niewiem czy ci wspolczuc czy jaki huj ze w 25 sekund dochodzisz....
Biker50
Współczuć to byś mi mógł jakbyś był moją dziewczyną! (niedoczekanie twoje) Moja kobieta się nie skarży a nawet jest zadowolona.
Poza tym trzeba umieć dostrzec dowcip czy też auto szyderstwo autora A nie pisać głupoty tylko po to, żeby zarobić piwa za komenta.
Ale nie spinajmy się. Żyjemy w dobrze prosperującym kraju z wielkimi możliwościami. Każdy z nas ma większe problemy np. gdzie wyjechać na 3-tygodniowy urlop, na Rodos czy Antyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów