Stała trasa, więc sobie wytresował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Stała trasa, więc sobie wytresował
Za dawanie na psy od razu chuj w dupę
ciekawe czy taki gaz poskutkowalby na to scierwo co kilka filmow nizej trzymalo za lape innego psa. Czy po calej tubce tego gazu rozluznilby szczeki?
Zjebał po całości. Powinien gazem właściciela potraktować, a psy do hycla.
Gas Pawłowa.
Właściciel też powinien po ryju dostać za te psy. Dziś rowerzysta a jutro dzieciak sąsiada co wracał ze szkoły.
Chociaż małe kacapy to pewnie i z gazem i z nożem chodzą XD
Chociaż małe kacapy to pewnie i z gazem i z nożem chodzą XD
Halman napisał/a:
mieszane uczucia, z jednej strony wściekłe kundle biegające samopas z drugiej sami wiecie...
Admin? Że "sami wiecie"?
matikati napisał/a:
Ten ziomek ma kanał na youtubie i ma na nim z 10 takich akcji. Widać ewidentnie, że to jego pasja
podasz link? dzięki
Kłykcin_Kończysty napisał/a:
W sumie nie wiem komu kibicować, skoro zarówno rowerzystów, jak i bezpańsko puszczonych psów nienawidzę.
wolę jak ktoś sobie pyka do roboty na rowerze, niż te hujozy umysłowe jeżdżące wspak na hulajnogach elektrycznych.
Ja to bym tego jebanego cwela na rowerze gazem potraktował za wkurwianie i generalnie za to że powietrze zużywa,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów