Stała trasa, więc sobie wytresował
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Stała trasa, więc sobie wytresował
mieszane uczucia, z jednej strony wściekłe kundle biegające samopas z drugiej sami wiecie...
Halman napisał/a:
mieszane uczucia, z jednej strony wściekłe kundle biegające samopas z drugiej sami wiecie...
Ja tam kilka razy w lato wyjeżdżam na rowerową przejażdżkę, oczywiście nie zapominam o łamaniu wszystkich możliwych przepisów i wyzywaniu kierowców (nie chcę psuć reputacji prawdziwym rowerzystom).
wiejska droga i ciągle te same 2 psy. Jak właściciel zjebany, to dobrze, że dostały gazem po mordzie.
W sumie nie wiem komu kibicować, skoro zarówno rowerzystów, jak i bezpańsko puszczonych psów nienawidzę.
Nie lubię ludzi
Właścicielom kundli też by się przydało psiknać w ryj
Ale najbardziej spodobało mi się na podsumowanie na końcu:"friendship"
Ale najbardziej spodobało mi się na podsumowanie na końcu:"friendship"
Gazem to i tak delikatnie, ja bym kupił wiatrówkę i napierdalał z ogromną satysfakcją
Ten ziomek ma kanał na youtubie i ma na nim z 10 takich akcji. Widać ewidentnie, że to jego pasja
Bobik33 napisał/a:
wiejska droga i ciągle te same 2 psy. Jak właściciel zjebany, to dobrze, że dostały gazem po mordzie.
A tam już od razu właściciel zjebany, może jak większość nie lubi pedalarzy i piesków tego samego nauczył
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów