Były chwile zapomnienia teraz przyszedł czas na wpierdol.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Anonymous napisał/a:
Jak za żonę to słabiutko...
jaka żona taka kara, chuj nie żona, chuj nie wpierdol
pewnie gościowi by jeszcze podziękował chętnie za ukazanie prawdziwego oblicza babiszona, ale że by nie wyjść na pizdę tak na pokaz mu troszkę wpierdolił
Pierdolicie, jeden jelen i druga szmata siebie warci. Pizda skrzeczy na trawniku, jaki to facet? A tamta szmata gdzie? Jesli to zona to obraczka na paluchu byla, wiec nie pierdolcie ze tylko szmaciury wina. Trzeba bylo trzymac rece przy sobie i kurwie odmowic, proste, to by nie skonczylo sie na wpierdolu. A ze maz nie wylapal zanim zaczelo sie kurestwo, to powinien nad soba sie zastanowic i wylapac dziwne zachowanie szmaciury, jak glupi to niech placi za glupote i brak uwagii.
qizmo napisał/a:
Dlaczego żona nie dostała? Nigdy nie rozumiałem wyżywania się na kimś, kto tak naprawdę nie zdradził.
Widzę, że nie rozumiesz. Gościu dostał wpie*dol nie za zdradę, tylko za ruchanie nie swojej baby.
MrFalken napisał/a:
Widzę, że nie rozumiesz. Gościu dostał wpie*dol nie za zdradę, tylko za ruchanie nie swojej baby.
????? jprdl jaki ślahetny rycerzyk. zawsze czekaleś aż twoja aktualna dziewczyna zerwie z twoim poprzednikiem?
Wył tak bo może mu właśnie szczękę w 6 miejscach złamał po pierwszej bombie.
Zabawne, przejechać się po jakimś gościu za to, że żona się puszcza, a później jeszcze beknąć za to, spierdolić sobie życie i płacić petentowi za nowe zęby
Zabawne, przejechać się po jakimś gościu za to, że żona się puszcza, a później jeszcze beknąć za to, spierdolić sobie życie i płacić petentowi za nowe zęby
qizmo napisał/a:
Dlaczego żona nie dostała? Nigdy nie rozumiałem wyżywania się na kimś, kto tak naprawdę nie zdradził.
Moze tez dostala ale jak facet wiedzial albo jeszcze to znajomy to jemu tez sie nalezy wpierdol ))
Z takiej pozycji wyjściowej hubby powinien zgasić światło, jednym lujem usypiaczem temu bolcu...
Jedna zasada, jak baba powie bolcownikowi, że jest singielka, pół bidy. Jak boleć wie, że pcha się z buciorami w czyjeś życie... to inna bajka
Jedna zasada, jak baba powie bolcownikowi, że jest singielka, pół bidy. Jak boleć wie, że pcha się z buciorami w czyjeś życie... to inna bajka
Teraz będzie musiał pobić pół dzielnicy, tą połowę której jego prywatna kurwa robiła gałę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów