Były chwile zapomnienia teraz przyszedł czas na wpierdol.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dlaczego żona nie dostała? Nigdy nie rozumiałem wyżywania się na kimś, kto tak naprawdę nie zdradził.
Zona tez wpierdol powinna dostac i kopa w dupe na dowidzenia... niestety rzeczywistosc jest inna i zaleznie od tego w ktorym stanie ten facet zyje w rozwodzie w najlepszej sytuacji straci 50% tego co ma w najgorszej straci dom, zona oskarzy go o molestowanie dzieci, straci polowe emerytury i bedzie jeszcze placil alimenty na zone i dzieci ( az dzieci nie ukoncza 25 tego roku zycia)
Jak za żonę to słabiutko...
Zamiast podziękować, że mu u żony kurestwo zdiagnozował i póki wiek jeszcze pozwala to spierdalać.
Aha czyli jest małżeństwo i zdrada to:
Kochanka dostaje wpierdol ...
Kochanek dostaje wpierdol ...
kurwa nie rozumiem... ja bym olał typa i najebał babie bo to ona zdradziła i tak samo jak facet zdradza to on wpierdol powinien dostać... ten świat pojebało... to jak najebać właścicielowi sklepu zamiast złodziejowi za okradnięcie tego sklepu...
Kochanka dostaje wpierdol ...
Kochanek dostaje wpierdol ...
kurwa nie rozumiem... ja bym olał typa i najebał babie bo to ona zdradziła i tak samo jak facet zdradza to on wpierdol powinien dostać... ten świat pojebało... to jak najebać właścicielowi sklepu zamiast złodziejowi za okradnięcie tego sklepu...
Realista2 napisał/a:
Jak za żonę to słabiutko...
Następny mądry, który pobiłby kochanka zamiast żonie przypierdolić...
Suka nie da, pies nie weźmie.
Ja bym z przyjemnością zobaczył jeszcze małżeńskie rozliczenie.
No chyba że ona niewinna i nie chciała dać dupy, tylko przypadkiem tak wyszło...
Ja bym z przyjemnością zobaczył jeszcze małżeńskie rozliczenie.
No chyba że ona niewinna i nie chciała dać dupy, tylko przypadkiem tak wyszło...
albo jedno albo drugie. teraz nie wolno sie lać w papę, wiec trzeba sie rozstawac, rozwodzic, sądzic, angazowac w prywatne sprawy aparat panstwowy, firmy i instytucje. kiedys wystarczylo dac sobie w morde i zylo sie dalej. zdrada zawsze boli i czasem jest niewybaczalna, ale z dwojga rozwiazan, wole te dawne.
Typo miał szczęście, że to dindu nie był bo łeb miałby wbity w glebę poprzez skakanie xD
qizmo napisał/a:
Dlaczego żona nie dostała? Nigdy nie rozumiałem wyżywania się na kimś, kto tak naprawdę nie zdradził.
To taki rodzaj kompensacji... Jakoś mu pozwala to poukładać sprawy... Jakoś to sobie wytłumaczyć i zamknąć temat...
...Wiadomo że chujowe i nie ten frajer jest winny tylko latawica ale... No cóż... Podejmując temat z latawicą to zaryzykował by że ją straci a może to ta tylko jedyna co mu daje ruchać i jak będzie się awanturował to w ogóle nie będzie ruchał ze świadomością że ja teraz ruchają jeszcze bardziej. Wszyscy znajomi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów