18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
1................0 2013-11-06, 21:49 10
Mialem taka kolezanke na studiach. Nie potrafila napisac podania, seplenila, pila wiecej vodki ode mnie, na dodatek brzydka w chuj wiec nazwalismy ja gargulec. Nie wiem jakim cudem ale ktos ja zaplodnil i pare dni temu urodzila...
Zgłoś
nowynick 2013-11-06, 22:09 1
Mam szefową Anię. Chuj jebać robotę zostaję ninja, przesyłam Jej link
Zgłoś
lapps 2013-11-06, 22:34 1
przynajmniej szczera wiec i tak niezle wypada w ogolnym rozrachunku

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Presty 2013-11-06, 23:46 1
Mojego pradziadka w 1906 r. wysadzili z dyliżansu za ten rysunek, bo juz wtedy był tak znany, że aż nudny...
Zgłoś
A................4 2013-11-07, 1:01 3
Wróżę Ani dużą karierę w kręgach feministycznych!
Zgłoś
joystik1337 2013-11-07, 1:06
@acidiusz

Ktoś ją zapłodnił, dlatego, że dużo piła
Zgłoś
Psilocke 2013-11-07, 9:59 1
Chuj, że brzydka, głupia i biedna. I tak jakiegoś chłopa znajdzie bo ma pizdę między nogami. Ot kurwa równouprawnienie.
Zgłoś
D................s 2013-11-07, 12:03 5
Też tak się czasem czuję, zapierdalać pod górę muszę, by mieć to, co inni otrzymali za darmo. Walka z własnym sobą i przeznaczeniem. Los to drapieżca, wyhacza słabszą jednostkę ze stada i wykańcza na wiele sposobów. Uważanie, że skoro ma się przejebane, to nic gorszego już nas nie spotka, jest błędne. Bestia nie odpuści, nie ominie nas, bo jesteśmy wykończeni i mamy w chuj pod górkę, dobije nas za wszelką cenę. Życie będzie rzucać coraz większe kłody pod nogi. Dlatego też trzeba powstać i twardo brnąć przed siebie, bez względu na to w jak wielkim gównie się jest... Ciężko o to, bo motywacja to krucha rzecz, ale nie wolno przestać próbować. Złapać los za pysk i zmusić do bycia takim, jaki nam pasuje. Zwycięzcą ten, kto odejdzie śmiercią naturalną.
Zgłoś
IjonTichy 2013-11-07, 12:33 1
DarthSatanus napisał/a:

Też tak się czasem czuję, zapierdalać pod górę muszę, by mieć to, co inni otrzymali za darmo. Walka z własnym sobą i przeznaczeniem. Los to drapieżca, wyhacza słabszą jednostkę ze stada i wykańcza na wiele sposobów. Uważanie, że skoro ma się przejebane, to nic gorszego już nas nie spotka, jest błędne. Bestia nie odpuści, nie ominie nas, bo jesteśmy wykończeni i mamy w chuj pod górkę, dobije nas za wszelką cenę. Życie będzie rzucać coraz większe kłody pod nogi. Dlatego też trzeba powstać i twardo brnąć przed siebie, bez względu na to w jak wielkim gównie się jest... Ciężko o to, bo motywacja to krucha rzecz, ale nie wolno przestać próbować. Złapać los za pysk i zmusić do bycia takim, jaki nam pasuje. Zwycięzcą ten, kto odejdzie śmiercią naturalną.

Jesteś zwycięzcą!

In the valley, we will gather there/ Helpless in our surrender/Tomorrow the plow becomes the sword/
Make us stronger in our danger/

Wishbone Ash dziffko!
Zgłoś
Coyte 2013-11-07, 13:18
O, Ania będzie feministką.

a zombi zombi zombi
Zgłoś
petru23 2013-11-07, 14:32
jakby kto nie zauwazył... "ani" to spójnik lub partykuła a nie imię w tym przypadku

"Bajka o Ani" nie ja umieścilem
Zgłoś
piotrek220893 2013-11-08, 1:54
-no to wypijmy zdrowie Ani
-jakiej Ani?
-ani moje ani twoje
Zgłoś
D................k 2013-11-08, 20:09
Każda potwora znajdzie swojego amatora, ale nie każdy potwór znajdzie otwór*.

* Chyba że ma forsę B)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów