📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
"super leci piwko, co prawda na początku myślałem, że będzie robił cipke czy coś w ten deseń i będzie seks ale sam się wyruchał "
po paru chwilach (6 godzz.) zastanowienia i 13 "oglądnięciach" w szczególności fragmentu gdy micha pęka doszedłem do wniosku, że gość wyruchał jednak mnie.. jak pękało to kciuki miał daleko od krawędzi a wcześniej przy krawedzi, dzięki temu mógł z większą siłą nacisnąć na kruche naczynie i je rozdupczyć
po paru chwilach (6 godzz.) zastanowienia i 13 "oglądnięciach" w szczególności fragmentu gdy micha pęka doszedłem do wniosku, że gość wyruchał jednak mnie.. jak pękało to kciuki miał daleko od krawędzi a wcześniej przy krawedzi, dzięki temu mógł z większą siłą nacisnąć na kruche naczynie i je rozdupczyć
zwierzak30 napisał/a:
Jeszcze cie życie nauczy takich sytuacji.
Znajdziesz sobie dziewczynę,zakochasz się,będziesz się starał .A ona i tak lachę będzie robić twojemu staremu.
Wtedy wróć tu i się pochwal.Sadystyczne czy nie,takie uczucie.
Przykro użytkownikom Sadistica, że życie cię tak pojechało, cenimy wylewność. Nie zniechęcaj się.
Moze ktos wie dlaczego to peklo?
Bosheszczye napisał/a:
Moze ktos wie dlaczego to peklo?
Bo tak było w scenariuszu tego materiału z TikToka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów