📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
jak juz POruszyles temat osmiorniczek itd.
Stonoga juz powiedzial, ze PiS wyrucha wszystkich tak jak PO nie ruchalo. PiS "zrobi dobrze" przecietnej rodzinie i da im 500+. Zeby to oplacic sprowadzil juz 2mln ukraincow i sciaga z nich podatki. Teraz dopierdolą mieszkanie, sranie i ruchanie +
Sprowadzą kolejne 2 mln ukrainców a wtedy wynagrodzenia spadna bo "na Twoje miejsce mam 20 ukrainców" Ludzie pojdą na socjal +
Stonoga juz powiedzial, ze PiS wyrucha wszystkich tak jak PO nie ruchalo. PiS "zrobi dobrze" przecietnej rodzinie i da im 500+. Zeby to oplacic sprowadzil juz 2mln ukraincow i sciaga z nich podatki. Teraz dopierdolą mieszkanie, sranie i ruchanie +
Sprowadzą kolejne 2 mln ukrainców a wtedy wynagrodzenia spadna bo "na Twoje miejsce mam 20 ukrainców" Ludzie pojdą na socjal +
Nie rozsmieszaj mnie z tymi ukraincami bo za po też tej szaranczy bylo od chuja.
Piernął sobie to i jebło. Fizyka.
Kierowca zaskoczony tak jak polscy przedsiębiorcy po
uchwaleniu "Ustawy Wodnej" ze słynnym artykułem 36.
A te ośmiorniczki IM SIĘ PO PROSTU NALEŻAŁY!
uchwaleniu "Ustawy Wodnej" ze słynnym artykułem 36.
A te ośmiorniczki IM SIĘ PO PROSTU NALEŻAŁY!
pisowski piesku, notowania twojej czerwonej bandy też lecą w dół. I bardzo kurwa dobrze
PO ściągnęłoby ciapatych i dało im mieszkania i świadczenia, żeby to opłacić podatki do góry. Kolejki do lekarzy by się wydłużyły bo ciapaci by mieli pierwszeństwo a jak by się ktoś kłócił to rasista i grzywna albo więzienie. Zaczęłoby się ubogacanie i zamiatanie pod dywan.
Rinko napisał/a:
PO ściągnęłoby ciapatych i dało im mieszkania i świadczenia, żeby to opłacić podatki do góry.
Gdyby zobaczyli ile to wszystko jest warte, to z krzykiem spierdoliliby do Niemiec
Jeśli ktoś popiera PiS tylko dlatego, że nie przyjmuje imigrantów(populistyczne zagranie), to przepraszam - ale jest totalną amebą intelektualną.
Nie, kurwa, nie popieram PO - traktuję ich na równi z PiS-em.
Rinko napisał/a:
PO ściągnęłoby ciapatych i dało im mieszkania i świadczenia, żeby to opłacić podatki do góry. Kolejki do lekarzy by się wydłużyły bo ciapaci by mieli pierwszeństwo a jak by się ktoś kłócił to rasista i grzywna albo więzienie. Zaczęłoby się ubogacanie i zamiatanie pod dywan.
PO na ściągnęło kilkadziesiąt tysięcy Czeczenów?
Jak się nazywa ta choroba psychiczna która sprawia, ze do wszystkiego wpierdala się politykę? Cholera, zapomniałem...
...
i jak, bardzo dupa piecze?
Dzisiaj napisał/a:
Stonoga juz powiedzial, ze PiS wyrucha wszystkich tak jak PO nie ruchalo.
Majkizrpgw napisał/a:
pisowski piesku, notowania twojej czerwonej bandy też lecą w dół. I bardzo kurwa dobrze
Oho....
Sadzac po twojej lokalizacji, to rodzina musiala miec na oku jakas kamienice do odbioru od Hanki Warszawianki i sie nie udalo, co?
Kosmodysk napisał/a:
...
Takich ja ty nawet nie piecze, by dymanie przez polityków to dla was chleb powszedni i sama przyjemność.
O kurwa gosciu chyba przesadził z meksykańskim żarciem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów