📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
el_kadafi napisał/a:
Mieszek sam pierdolisz. Jeśli jara cię krzywda dziecka które bezgranicznie ufa dorosłym i nie zdaje sobie sprawę z niebezpieczeństwa to jesteś moralnym dnem. To stara pizda powinna dostać strzała a nie dzieciak.
Co ty tu kurwa robisz?
Dziecko nieźle przejęło cały impet uderzenia... Całe szczescie, że babinka nie próbowała go zasłaniac sobą, bo lot nie byłby tak spektakularny
Kurwa co to za rekacja!? Dziecko padło prawie trupem (a może i umarło) a ta kurwa se jak gdyby nigdy nic ubranka podnosi. Pierdolnięte babsko, żaden szok tego nie tłumaczy.
Mały niezły tank. Spełnił swoje zadania, a babka jak na dps przystało zbiera loot.
I taki chuj zapierdalajacy na pelnej kurwie i nie zatrzymujacy sie przed przejsciem nawet wtedy gdy inni juz stoja powinien dostac takie sanki zeby sie osrac. I nie ma zmiluj za takie cos walimy mandaty bez taryfy ulgowej, a i w koncu mozemy juz prawko zabierac
Mieszek_Kiler napisał/a:
Wszyscy tam na górze
Skończta pierdolić
Selekcja naturalna działa i ma się dobrze, to się liczy
W takim razie powinno pierdolnąć matke/babke a nie niewinnego dzieciaka, który właśnie przez tą kobietę był ciągnięty, kompletnie nieświadomy, ufając jej jako swojej opiekunce.
szwagier9 napisał/a:
Kurwa co to za rekacja!? Dziecko padło prawie trupem (a może i umarło) a ta kurwa se jak gdyby nigdy nic ubranka podnosi. Pierdolnięte babsko, żaden szok tego nie tłumaczy.
Jesteś ekspertem od zachowań ludzkich w warunkach silnego stresu?
Już nie pierdolcie o tej "głupiej piździe". Nie powinna przebiegać, racja, ale koleś, który wyprzedzał na psach i (prawdopodbnie) zabił dzieciaka, powinien dostać kopy na nery mocne w chuj.
Inna sprawa to ten koleś co zniósł dzieciaka z jezdni, no kurwa, przecież pod żadnym pozorem nie można czegoś takiego robić
Inna sprawa to ten koleś co zniósł dzieciaka z jezdni, no kurwa, przecież pod żadnym pozorem nie można czegoś takiego robić
@MAJORO
Też mi serce zaczęło szybciej bić jak przeczytałem opis, ale na szczęście to tylko kacapski bękart. Ufff
Też mi serce zaczęło szybciej bić jak przeczytałem opis, ale na szczęście to tylko kacapski bękart. Ufff
Po opisie bałem się, że jakiś piesek ucierpiał. Na szczęście nie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów