📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Misiek_Krakow napisał/a:
A gdzie tu jego wina. Może trochę szybciej jechał, ale ewidentna wina babci, a potem drugi błąd to branie dziecka na ręce.
Ano w tym że mógł przewidzieć, że jakiś debil/dziecko może wybiec zza autobusu/ciężarówki która stoi przed przejściem dla pieszych!
Wina leży po obu stronach, zarówno w kwestii prawnej jak i obiektywnej.
Nie ma strachu, dziecko zamortyzowało upadek.
BTW ma ktoś info czy dziecko przeżyło?
killua napisał/a:
popierdolilo ci sie na glowe z ta selekcja naturalna. poczytaj co to jest bo ni chuj nie można tego przypasować do potrącenia tego dziecka.
Idź zrób kupę i się odstresuj
Ragdoll lepszy niż z Nvidia Physx...
Kiedy ja robiłem "C" uczono mnie, żeby nie stawać przed przejściami dla pieszych i puszczać, aby uniknąć takich sytuacji jak ta na filmie, no chyba że ewidentnie ktoś już wlezie na pasy. Ciężarówki zasłaniają znaki, światła i samych pieszych, wśród których jest rzesza imbecyli, co widać na tym filmie.
Tu kamera jest dosyć wysoko, obstawiam, że to jakiś co najmniej dostawczy o ile nie większe coś.
Wszyscy na tym filmie wykazali się mniejszą lub większą głupotą.
Tu kamera jest dosyć wysoko, obstawiam, że to jakiś co najmniej dostawczy o ile nie większe coś.
Wszyscy na tym filmie wykazali się mniejszą lub większą głupotą.
ta muzyczka
Ojeju, wszędzie ciepłe kluseczki, które na widok rozpierdolonego dziecka zaczynają szału dostawać
Nie podoba się to możecie spierdalać, dziennie ginie o wiele więcej dzieciaków, ale wy się przejmujecie akurat tym...
Tak bardzo mi przykro, naprawdę
Nie podoba się to możecie spierdalać, dziennie ginie o wiele więcej dzieciaków, ale wy się przejmujecie akurat tym...
raper900 napisał/a:
a co - walac do filmiku nie wiesz czy to jeszcze pedofilia czy juz nekrofilia?
Zawsze mnie rozpierdala jak taka ciemnota zaraz po zdarzeniu zbiera dzieciaka z ulicy. Zwróćcie uwagę na dyndające nogi dziecka w 00:30. Babunia pewnie zobaczyła, że dzieciak dycha to hyc go na nóżki próbuje postawić. Może się uda to mu ubranka z kurzu otrzepie, kupi loda w monopolowym i nie trzeba będzie córci nic mówić.
już na początku filmiku wiedziałem, że ci idioci będą próbować go stawiać na nogi. Standard u ruskich. Jak stoi - to nic się nie stało
HakunaBiedota napisał/a:
Ojeju, wszędzie ciepłe kluseczki, które na widok rozpierdolonego dziecka zaczynają szału dostawać
Ale ty jesteś dominujący, chyba lubisz być na górze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów