📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Życie takiego śmiecia jest tak samo potrzebne, jak życie bakterii. Powinni mieć tyle samo praw co bakterie
Nienawiść do cyganów: level up
Wiecie jak to jest, jak Cygan chce się uczyć to idzie do szkoły, jak ma ambicje to idzie do pracy a jak nic mu się nie chce to idzie do gazu! Holocaust Bank - tak powinno być w każdym banku!
angel napisał/a:
Trzeba im łapy upierdzielić zaraz po urodzeniu
ja bym im te łapska wykurwił z granata!
w sumie masz rację, "leczenie" i "ulepszanie" romów, żydów, murzynów i innego cholerstwa też jest dość nietypowym zajęciem ale jakże satysfakcjonującym.
sprawne rączki
Witam,
Zwracam sie z pelnym SZACUNKIEM do kazdego z WAS (wszystkim bym postawil po tym browarze tylko NIE ma CZASU na klikanie).
NAJwyzsza pora sie aby zjednoczyc wszystkich 'zdrowo popapranych' ludzi z tego kraju (wg mnie wszystko podlega wlasnej rozkmince)
tv.globalresearch.ca/2010/09/weight-chains-preview-new-film-breakup-yugoslavia
globalresearch.ca./
zacznijcie sobie tlumaczyc googlem lub czymtam chcecie a WNIOSKI nasuna sie WAM same!!!!
pzdr dla prawdziwych
PS Słoń wygrywasz z kawalkiem 'czarne slonce' ! (co ja kurwa robilem zamiast Cb sluchac?!!!)
i ja za to PANIE r...cos tam dostaje ostrzezenie? OGARNIJ chyba patrzysz a nie widzisz albo (co gorsze) NIE chcesz tego widziec!
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-11-30, 11:00 ]
jesteś facetem
Zwracam sie z pelnym SZACUNKIEM do kazdego z WAS (wszystkim bym postawil po tym browarze tylko NIE ma CZASU na klikanie).
NAJwyzsza pora sie aby zjednoczyc wszystkich 'zdrowo popapranych' ludzi z tego kraju (wg mnie wszystko podlega wlasnej rozkmince)
tv.globalresearch.ca/2010/09/weight-chains-preview-new-film-breakup-yugoslavia
globalresearch.ca./
zacznijcie sobie tlumaczyc googlem lub czymtam chcecie a WNIOSKI nasuna sie WAM same!!!!
pzdr dla prawdziwych
PS Słoń wygrywasz z kawalkiem 'czarne slonce' ! (co ja kurwa robilem zamiast Cb sluchac?!!!)
i ja za to PANIE r...cos tam dostaje ostrzezenie? OGARNIJ chyba patrzysz a nie widzisz albo (co gorsze) NIE chcesz tego widziec!
[ Komentarz dodany przez: Cthulhu: 2010-11-30, 11:00 ]
jesteś facetem
Jebać tą patologie. Jakby mi iPhone 4 zwinęli to bym ich spalił i skopał truchła ŻYWCEM!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów