📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kara jest jedna! i wszystkim znana...wjebać do pieca takiego cygana!
uciąć łapy to normalne, ale nie wiadomo czy to rumuny
ja bym raczej powiedział że to są turcy albo z tamtych rejonów nie koniecznie rumuny, bo we Francji jest już teraz b. dużo turków, i dzieje sie to samo c ow polsce z rumunami, dlatego tez francja np nie chce żeby trurcja wchodziła do UE
@locan W Hiszpanii mają podobno straszny problem z Romami. Likwidują wszystkie slumsy, starają się ich w jakiś sposób zasymilować, do szkół wprowadzić żeby jakikolwiek pożytek z nich był. Bo póki co, to nic nie robią, kradną na potęgę i domagają się chuj wie jakiej gwiazdki z nieba od rządu hiszpańskiego. No ale nie mogą im dać rady
po cholerę tracić kasę na piece i upierdalanie rąk - zmusić ich do nauki i uczciwej pracy a sami wyemigują na księżyc !!!
Hitler jakoś kurwa umiał z nimi porządek zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów