Reakcje bezcenne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Reakcje bezcenne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dobra, jeżdżę tamtędy codziennie. Ten chuj z mietka był na głównej (al. jana pawła II) ale ze wzgledu na niedojebanie mózgowe przepuscił drugiego niedojeba jadącego z podporządkowanej (niedziałkowskiego) a po prawej główna jechał normals i stało sie to co się stało. Szkoda że tylko jeden pojeb poniesie konsekwencje.
Ameby w akcji, droga z pierwszeństwem, jeden debil się zatrzymuje, drugi kretyn myśli że ktoś go wpuszcza i wpierdala się na cwaniaka a tu zdziwko bo ktoś jedzie jak Bóg przykazał i niespodzianka. Jednemu zabrać prawko za wymuszenie pierwszeństwa, drugiemu debilowi zabrać za stworzenie zagrożenia w ruchu drogowym
Wy dwaj wyżej serio uważacie, że samochody z prostopadłej powinny czekać aż korek się skończy żeby przejechać?
Siriuz napisał/a:
Wy dwaj wyżej serio uważacie, że samochody z prostopadłej powinny czekać aż korek się skończy żeby przejechać?
Nie, uwazamy że ma prawo wpierdalać się jak chce na skrzyzowanie i wymuszać pierwszeństwo.
psotny_fiutek napisał/a:
Żadnych znaków nie widzę, czyli skrzyżowanie równorzędne a więc " Zasady mówiące o regule prawej ręki oznaczają, że na tego rodzaju skrzyżowaniu, pierwszeństwo ma osoba nadjeżdżająca z prawej strony. "
Czyli mamy w tym przypadku 3 motokurwy.
Pierwsza w starym srebrnym Seacie po prawej (Czemu ten chuj nie jedzie ?)
Druga w Skodzinie z lewej strony (Czemu ten chuj jedzie ? Jak pierwszeństwo ma Seat a następnie Mercedes)
Trzecia w pędzącym chuj wie czym ((Czemu ten chuj jedzie ? jak pierwszeństwo ma Seat)
Króciutko - Na jednym skrzyżowaniu spotkało sie trzech idiotów i Mercedes.
Nie wiem jak to wygląda procentowo ale patrząc na to jak jeżdżą ludzie u mnie w mieście, to praktycznie nikt nie ogarnia skrzyżowań równorzędnych. Podobnie jak nikt nie ogarnia jak milicja kieruje ruchem
Powiem to raz żeby wyjaśnić wszystkich ekspertów - tam nikt nikogo uprzejmie nie przepuszcza. Jest korek i kierowca Mercedesa prawidłowo zatrzymuje się przed skrzyżowaniem ponieważ nie ma prawa na nie wjechać bo nie ma jak z niego zjechać (widać kolejny stojący samochód na drodze za skrzyżowaniem). I w tej sytuacji wjeżdża sobie pan z lewej nie upewniając się że na drugim pasie nikt nie jedzie - wina jest tylko i wyłącznie jego. Wszyscy którzy tak ładnie tutaj pisali inne pierdy niech lepiej oddadzą prawo jazdy zanim kogoś zabiją.
Kierownik seata wjebał ich na minę. Zatrzymał się skoda rider myśli chuj debil mnie puszcza mercedes zgodnie z planem
A skoda ma wydatki bo wymusił
A skoda ma wydatki bo wymusił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów