Reakcje bezcenne
Reakcje bezcenne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Dziecko z tylnego siedzenie:
Kurwa mać, spóźnię się do przedszkola
nie spóźniłeś się , nie sraj żarem
Czyli mamy w tym przypadku 3 motokurwy.
Pierwsza w starym srebrnym Seacie po prawej (Czemu ten chuj nie jedzie ?)
Druga w Skodzinie z lewej strony (Czemu ten chuj jedzie ? Jak pierwszeństwo ma Seat a następnie Mercedes)
Trzecia w pędzącym chuj wie czym ((Czemu ten chuj jedzie ? jak pierwszeństwo ma Seat)
Króciutko - Na jednym skrzyżowaniu spotkało sie trzech idiotów i Mercedes.
Żadnych znaków nie widzę, czyli skrzyżowanie równorzędne a więc " Zasady mówiące o regule prawej ręki oznaczają, że na tego rodzaju skrzyżowaniu, pierwszeństwo ma osoba nadjeżdżająca z prawej strony. "
Druga w Skodzinie z lewej strony (Czemu ten chuj jedzie ? Jak pierwszeństwo ma Seat a następnie Mercedes)
Trzecia w pędzącym chuj wie czym ((Czemu ten chuj jedzie ? jak pierwszeństwo ma Seat)
Z prawej strony względem nagrywającego widać ewidentnie STOP. Znak o charakterystycznym kształcie. Dopatruje się analogicznego znaku z lewej strony, ale głębiej wręcz kątem oka. Ten wjeżdżający z lewej ma linie warunkowego zatrzymania.
No, właśnie chyba jest dokładnie na odwrót
Mercedes niepotrzebnie zatrzymał się na drodze z pierwszeństwem.
Ja tam znak widzę i śmieszne kreski na drodze...
Ten po prawej stoi, bo ma STOPa
Żadnych znaków nie widzę, czyli skrzyżowanie równorzędne a więc " Zasady mówiące o regule prawej ręki oznaczają, że na tego rodzaju skrzyżowaniu, pierwszeństwo ma osoba nadjeżdżająca z prawej strony. "
Nie. W 0:01 jest znak po prawej za srebrnym autem, że to droga z pierwszeństwem, a na skrzyżowaniu po lewej i prawej są znaki STOP.
No, właśnie chyba jest dokładnie na odwrót
Mercedes niepotrzebnie zatrzymał się na drodze z pierwszeństwem.
Ja tam znak widzę i śmieszne kreski na drodze...
Ten po prawej stoi, bo ma STOPa
Za skrzyżowaniem był inny pojazd - przez szyby mercedesa widać światła pozycyjne lub "stopy" nawet. Winą kierowcy bolidu z prawej jest jedynie to, że wyprzedzał/omijał auta przed i na przejściu dla pieszych (powinien przynajmniej zwolnić)
Jesteś posłem, że takie debilizmy wypisujesz?
Z komisji smoleńskiej?
Macierewicz- to ty?!
Za skrzyżowaniem był inny pojazd - przez szyby mercedesa widać światła pozycyjne lub "stopy" nawet. Winą kierowcy bolidu z prawej jest jedynie to, że wyprzedzał/omijał auta przed i na przejściu dla pieszych (powinien przynajmniej zwolnić)
Obydwaj nie zachowali bezpieczeństwa, pójdzie 50/50, dodatkowo gość dostanie mandat za wyprzedzanie i nie zwolnienie na przejściu.
Zastanawiam się jeszcze, czy merolowi nie dojebią mandatu, za zatrzymanie się na przejściu, powinien się zatrzymać na linii przed. Nie dość, że zablokował przejście, to stanął tak, że ograniczył widoczność pozostałym. Jak dla mnie to jest właśnie "Pierdolony Huj ze Szczecina"
Sadol uczy I bawi.
Pierdolony chuj, brudna pała.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów