📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:05

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wzór serca pochodzi właśnie od odwróconych kobiecych pośladków, co widać na tej fotce

A ja widzę kilka bardzo ładnych par stringów
Ciekawe skąd autor brał inspiracje i gdzie można taką konkretną "inspirację" kupić

Ciekawe skąd autor brał inspiracje i gdzie można taką konkretną "inspirację" kupić

JakbyTutaj napisał/a:
Nie ma to jak jarać się ciastkami
tylko bez fap fapu....
a myślisz ze lukier to skąd?

O k🤬a, trafiło na komixxy i co teraz?
Wzajemne kółko masturbacji szlag trafił ;(
Wzajemne kółko masturbacji szlag trafił ;(

qbaa666 napisał/a:
I c🤬j, już ma to główną na komixxach.
komixxy.pl/476922/Ciastka
Można było się spodziewać.
Bo to k🤬y z JoeMonster. Ale przynajmniej mamy pewne zagajniki pokemonów, i nie panoszą się po sadolu. a chodzi mi o strony komixxy.pl, mistrzowie.org i od pewnego czasu demotywatory.pl
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie