Wracając do filmiku... autko fajne i dziadzia też śmiesznie prawi
bo ja choć taką limuzyną nie jeżdżę
Nic dziwnego, bo to nie limuzyna
na fiuta żadna z dziewczyn nie narzekała
Pytałeś czy masz nadzieję ?
Jak się nie zna, to z każdego źródła takie autko można nabyć. Nie koniecznie od buraka zresztą... bo ja choć taką limuzyną nie jeżdżę, na fiuta żadna z dziewczyn nie narzekała, a i aktualna jest wystarczająco usatysfakcjonowana oraz za buraka się nie uważam, to lubię czasem dobrze spalić gumę i gówno Ci do tego Myślę, że to Ty próbujesz się wyżyć, bo nie zdałeś jeszcze prawa jazdy i póki co jeździsz rowerem, bądź jesteś podwożony.
Wracając do filmiku... autko fajne i dziadzia też śmiesznie prawi
Pokaż mi, w którym momencie doszedłeś do wniosku, że mój post świadczy o chęci wyżycia się?
Poza tym, zdać można egzamin na prawo jazdy, nie prawo jazdy, dla Twojej informacji to otrzymałem ten dokument kiedy Ty w drugiej klasie podstawówki miałeś I Komunię Świętą.
Skoro lubisz "spalić gumę", prawdopodobnie autem taty, to pal, Twoje pieniądze i samochód, nie obnoś się z tym bo poziomu Twojej inteligencji to nie podnosi, może dla kolegów z osiedla jesteś "madafaka" i "hardkor" ale to nie o to przecież biega.
Kiedyś zrozumiesz.
zabić mnie mogą tylko raz...W necie kretyn wystawi, że nówka, że zadbany, że dziadek jeździł do kościoła, a w rzeczywistości taka kurwa kręci liczniki, pali gumę i rozbija się na naszych zjebanych drogach.
Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!Chyba każdy kto ma samochód i nie jest dziadkiem w kapeluszu kiedyś próbował spalić laka. I bez pierdolenia mi tutaj że niszczy samochód czymś takim...
"Podobno do sprzedania jest"
W necie kretyn wystawi, że nówka, że zadbany, że dziadek jeździł do kościoła, a w rzeczywistości taka kurwa kręci liczniki, pali gumę i rozbija się na naszych zjebanych drogach.
Tylko kretyn uwierzy w takie ogłoszenie, i tylko kretyn kupuje auto przez internet bez oglądania go. W tej chwili kupić auto które nie miało kręconego licznika, to można tylko w salonie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów