Ale ciacho tez może być
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co to kurwa jest? Kot czy ratlerek jakiś? LGBT nawet do świata zwierząt zawitało.... ja pierdole.
to chyba ciasteczkowy stwór
Wszystko rozumiem ale torturowanie człowieka czy zwierzęcia przez głodzenie to największe skurwysyństwo jakiego można się dopuścić
-Ernest Hemingway
Wszystko rozumiem ale torturowanie człowieka czy zwierzęcia przez głodzenie to największe skurwysyństwo jakiego można się dopuścić
Koty nie jedzą ciasta więc prawdopodobnie rzeczywiście jest wygłodzony. Jeśli to prawda to bym sam kurwę w ścianie zamurował i głodził.
Smialem sie z filmu jak pojebany, ale po przeczytaniu o tym, ze ta kurwa go glodzila, od razu mi sie agresja wlaczyla. Jebalbym kurwe prądem i glodzil.
Szkoda mi tego chochlika
Mam dwa zajebiste koty, nie wyobrażam sobie jak musiałyby być głodne, żeby rzucać się tak na JAKIEKOLWIEK jedzenie, a co dopiero CIASTO (którego koty normalnie nie tkną). Popierdolona szmata do utylizacji.
Boże! Jaki piekny! Zakochałam sie!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów