📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co może być fajnego w 4 podskakujących kutasach?
hmmmm to nie jest czasem jury z Must be the music...
[quote=donwasyle]co może być fajnego w 4 podskakujących ku*asach?
nie mam pojęcia co..
ale przypuszczam ze znajdzie się jakiś pedał któremu skaczące ku*asy się spodobają...
nie mam pojęcia co..
ale przypuszczam ze znajdzie się jakiś pedał któremu skaczące ku*asy się spodobają...
@up
np Bear Grylls
np Bear Grylls
Myślałem, że czekają na trupy żeby się nażreć.
kiepsko wymodelowany garbus psuje cały film
ha widzę, że jestem pedałem skoro według mnie te pierścienice są słodkie Małe szczerbolki
krzak napisał/a:
ha widzę, że jestem pedałem skoro według mnie te pierścienice są słodkie Małe szczerbolki
Zapewne chodzisz w damskich ciuchach i oglądasz się za facetami. Dodatkowo jesteś z sadola, więc masz kutasa. No pedał jak malowany...
nie rozumiem dlaczego już po pierwszych 3 sekundach wygląd trawy podpowiedział mi, że filmik jest polskiej produkcji...
kurwa przeczytałem pierścienie i czekam aż pierścienie zniszczą te glisty, a tu... pierścienice <facepalm>
@Krzysztof_Jarzyna Też byłem pewien że jakiegoś truposzczaka wyhaczą, a po tym wypadku zrobiłbym to trochę inaczej
Najpierw robaczki się śmieją i pokazują oceny a później spadająca rejestracja zgniata tą trójeczkę.
A potem tylko sadystyczny śmiech tego czwartego cichociemnego buahahahahahahahahaaaaaaaa!!!!
Najpierw robaczki się śmieją i pokazują oceny a później spadająca rejestracja zgniata tą trójeczkę.
A potem tylko sadystyczny śmiech tego czwartego cichociemnego buahahahahahahahahaaaaaaaa!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów