Filmik przedstawia zjawisko pierścienia wirowego. Mało to sadystyczne zjawisko, ale za to ładniutkie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
iron.the.great napisał/a:
Mało to sadystyczne zjawisko, ale za to ładniutkie.
Nawet ładniutkie przyznam, piwko leci ale teraz ty się przyznaj: jakie narkotyki spożywałeś przed znalezieniem tego w internecie/ewentualnie po jakich jest najlepsza faza do oglądania tego
BluntedAstronaut napisał/a:
jakie narkotyki spożywałeś przed znalezieniem tego w internecie
ganja ganja
Nie ma linka do Y.T szkoda
Ja podam /watch?v=mHyTOcfF99o
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Ja podam /watch?v=mHyTOcfF99o
@qtacz,
W wannie by się dało, ale trzeba by się pobawić. Dużo łatwiej zrobić z dymu. Wystarczy do tego zwykłe pudło z otworem:
Ten filmik był tu kiedyś w temacie: sadistic.pl/gdy-studentom-sie-nudzi-vt163172.htm1692403
Lub też do znalezienia na yt: /watch?v=4b2SV3ASUxY
Nie wiem czy widzieliście armatki przeciwgradowe. One działają na tej samej zasadzie tylko generują wiry, które poruszają się szybciej i przenoszą o wiele więcej energii. Generalnie jak się wam podoba i chcecie więcej, to należy w wyszukiwarce yt wpisać: "vortex cannon" , "toroidal vortex" lub "toroidal Vortices".
W wannie by się dało, ale trzeba by się pobawić. Dużo łatwiej zrobić z dymu. Wystarczy do tego zwykłe pudło z otworem:
Ten filmik był tu kiedyś w temacie: sadistic.pl/gdy-studentom-sie-nudzi-vt163172.htm1692403
Lub też do znalezienia na yt: /watch?v=4b2SV3ASUxY
Nie wiem czy widzieliście armatki przeciwgradowe. One działają na tej samej zasadzie tylko generują wiry, które poruszają się szybciej i przenoszą o wiele więcej energii. Generalnie jak się wam podoba i chcecie więcej, to należy w wyszukiwarce yt wpisać: "vortex cannon" , "toroidal vortex" lub "toroidal Vortices".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów