Kiedy jako dzieciak pierwszy raz dorwałeś się do alkoholu wyglądało to mniej więcej tak:pijaki:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie, ja się po prostu napierdoliłem i udawałem, że się uczyłem, tyle.
Chuj z lektorem. Ucz się angielskiego albo przynajmniej z napisami polskimi i próbuj nie zerkać co chwilę...
@up
Masz rację ale zdarzają się małe wyjątki że i dubbing jest nie najgorszy
Masz rację ale zdarzają się małe wyjątki że i dubbing jest nie najgorszy
@Majaczy akurat w simpsonach dubbing ssie. Tym bardziej jak ktoś lubi i strzeli te 25 sezonów z napisami..
Wszelkie dubbingi i lektorzy to zagłada dla filmu. Tylko napisy.
Łorany, oryginalna wersja językowa jest tak dużo lepsza. Tak dużo...
lektor i dubbing są dla dzieci! Po zobaczeniu w te wakacje wszystkich odcinków family guy, simpsonów i southparku z napisami nauczyłem się lepiej angielskiego niż przez cały okres mojej edukacji...
Filmy z lektorem to szczyt lenistwa. Ludziom nawet nie chce sie przeczytac napisow tylko jakis debil robic to za nich. A dubbing...powinni za to wsadzac do wiezienia.
jak można oglądać the Simpsons z tak zjebanym dubbingiem?!
@TCoRM
Ciebie do psychiatryka, bo nieźle się spinasz o normalną w tym kraju rzecz - lektora.
Ciebie do psychiatryka, bo nieźle się spinasz o normalną w tym kraju rzecz - lektora.
Simpsony są najlepsze w wersji oryginalnej. Homer ma też fajny głos w wersji francuskiej. Inne wersje, to chujowizna. Można też boki zrywać z wersji nadawanej w Quebecu, tam dopiero jest nędza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów