📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gówno zdziwione że trzeba płacić podatki na swoich bezrobotnych braci
krisman1981 napisał/a:
W polsce nie tak was ruchają w dupę więc się nie cieszcie nie zarabiacie miesięcznie nawet tygodniówki tego czarnucha katolickie zjeby
Ale oni w pl właśnie chcą i potrzebują tego ruchania cebulaki
Jaki kurwa cwaniak ze zmywaka, dymany przez garbatego turka Boli dupa, ze tak pierdolisz?
Fejk nie fejk, ale poloki zobaczcie. Nie tylko u nas musimy tyrać na państwo
Pierwsza robota, pierwsza wypłata i zrozumiał, że mu się nie opłaca legalnie pracować. Myślał, że będzie się bujał obwieszony złotem jak bambusy na teledyskach
krisman1981 napisał/a:
W polsce nie tak was ruchają w dupę więc się nie cieszcie nie zarabiacie miesięcznie nawet tygodniówki tego czarnucha katolickie zjeby
Ja pracuje w Polsce i mnie w dupe nikt nie rucha, ale widzę że ty z Polski masz kiepskie wspomnienia. Najważniejsze że jesteś teraz szczęśliwy podcierając dupy starym Niemcom, lub żyjąc jak te czarnuchy z zasiłku.
Dlatego wolą zasiłki. Od zasiłku nie płacą podatku.
A u nas... pewnie z 70% nie wie, jak jest dymana.
I marzy mi się, że pracownik do ręki dostaje brutto, ale pełne brutto, a nie to, co podają jako brutto.
Teraz dostajesz 3 koła do łapy, bo resztę pracodawca przelewa do ZUS na składki i podatki.
A tu TADAM... dostajesz 5 koła. I kobita dostaje tyle samo. Razem wpada 10 tysiaczków, dla większości w PL ładna sumka. A tu kurwa na drugi dzień zapierdalacie do ZUS oddać hujom 4 tysiące. I zostaje marne 6 tysięcy.
Myślę, że ta niewielka część z 70%, co ma trochę mózgu przejrzałaby na oczy.
A u nas... pewnie z 70% nie wie, jak jest dymana.
I marzy mi się, że pracownik do ręki dostaje brutto, ale pełne brutto, a nie to, co podają jako brutto.
Teraz dostajesz 3 koła do łapy, bo resztę pracodawca przelewa do ZUS na składki i podatki.
A tu TADAM... dostajesz 5 koła. I kobita dostaje tyle samo. Razem wpada 10 tysiaczków, dla większości w PL ładna sumka. A tu kurwa na drugi dzień zapierdalacie do ZUS oddać hujom 4 tysiące. I zostaje marne 6 tysięcy.
Myślę, że ta niewielka część z 70%, co ma trochę mózgu przejrzałaby na oczy.
Iszbierra napisał/a:
Ja pracuje w Polsce i mnie w dupe nikt nie r*cha, ale widzę że ty z Polski masz kiepskie wspomnienia. Najważniejsze że jesteś teraz szczęśliwy podcierając dupy starym Niemcom, lub żyjąc jak te murzyny z zasiłku.
A kto powiedział, ze opisuje twoją prace zagranica? W Polsce kebsów nie ma? Poza tym, jesteś ruchany czy tam obciągasz. Jeden chuj!
Place podatki wyższe niż tobie turek płaci, z "nadgodzinami"
Mi się wydaje, że prawidłowa reakcja. Wiem, wiem - podatki płacić trzeba, ale to co w Polsce płacimy to haracz.
Co się dziwić pewnie cała rodzina robi na "czarno" , znajomi pewnie też,, wszyscy wmawiali ile to nie zarobi pracując to, dindu poszedł do uczciwej pracy no i się ździwił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów