Nie jestem do końca pewien jak wam to opisać aby nie zepsuć filmu więc przedstawiam wam małolatkę i jej pierwszą miesiączkę.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M napisał/a:
Dopisz kilka tagów.
Czemu zmieniłeś tekst? Wcześniej napisałeś ,że "za pierwszą miesiączkę u córeczki zawsze piwko"
Velture napisał/a:
Czemu zmieniłeś tekst? Wcześniej napisałeś ,że "za pierwszą miesiączkę u córeczki zawsze piwko"
Żebyś poprawił tagi.
Ostrovsky napisał/a:
Powinieneś robić jako tłumacz amerykańskich filmów. Skoro tak przetłumaczyłeś "Sometimes You just got to wait" na ten paszkwil...ostatni tekst najlepszy
Casami nie chce zacząć lecieć
Teraz nie dziwię się skoro takie Die Hard staje się Szklaną Pułapką..
Czy ja właśnie obejrzałem reklamę podpasek dla małych dziewczynek? :o
Co to kurwa jest?
Zauważyliście, że w tym czymś rolę matki gra babka która grała Skyler White w Breaking Bad?
@Velture odnieś to tam skąd to zajebałeś i nie popełniaj więcej tego błędu
Dwie zajebiste reklamy pod rząd.
Zuku1916 Nie, to zupełnie inna kobieta, ale ździra taka sama.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów