Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A przepraszam, kolego w jakim Ty gronie się obracasz ? same modeleczki ?
Kiedyś nie było skalpela, silikonu, botoksu i całej reszty sztuczności i jakoś się rozmnażaliśmy. Teraz w erze internetu, gdzie seks i wszystko ładnie, pięknie, można łatwo wypaczyć każdą, nawet najmniejszą niedoskonałość . W telewizji, przypudrowane pyszczki z mocnym makijażem - to jest teraz ideał ?
Powodzenia.
No moje koleżanki zdecydowanie bardziej o siebie dbają, wystarczy prowadzić zdrowy tryb życia i żaden botoks i nie wiadomo co nie będą potrzebne, ale skoro według Ciebie skalpel, botoks i silikon jest potrzebny do tego by stworzyć piękną kobietę to współczuję. Wystarczy wyrzucić śmieciową żywność, dwa razy basen w tygodniu i brak ślęczenia bezczynnego przed kompem i naprawdę lepiej się wygląda. Ja po prostu napisałem że nie podoba mi się to spasione dupsko, a Ty zareagowałeś jakbym Ci szpilkę w oko wsadził.
ps. nie oglądam telewizji i nie interesują mnie wymuskane lalunie.
Takie milfiki są fajne bo wiedza czego chcą a nie jakieś dziewice orleańskie.
nie ma to jak ladna zgrabna i wysportowana dupka a nie taka jak tutaj, ale w kazdym razie lepsza taka niz zadna
Zgrabna i wysportowana? Ślepy ty jesteś czy co? Toć to kurwa tłuszcz i cellulit.
Narzekają Ci co dupy nie widzieli. Internet to nie wszystko koledzy Jak dla mnie bardzo fajna ^.^
No, żebyś się nie zdziwił...
Ja po prostu napisałem że nie podoba mi się to spasione dupsko, a Ty zareagowałeś jakbym Ci szpilkę w oko wsadził.
a co do kolegi napisałeś ? Jeśli uważasz, że Ci szpilkę w oko wsadziłem, to widocznie coś musi być na rzeczy, skoro tak myślisz.
preferuję kobiety o bardziej zbliżonym kształcie do ideału
Jak wygląda definicja ideału według Ciebie ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów