📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jakie dupsko. Zupełnie nie pasuje do reszty fizjonomii laski, chimera jakaś.
Lubie duze dupy, ale ta laska i jej dupa to juz otylosc...
w sumie nie wiem czemu, ale dałem piwo. a na takie dupsko, panowie, narzekać wstyd
Myślałem, że mu klocka postawi czy coś..
Narzekają Ci co dupy nie widzieli. Internet to nie wszystko koledzy Jak dla mnie bardzo fajna ^.^
nie ma to jak ladna zgrabna i wysportowana dupka a nie taka jak tutaj, ale w kazdym razie lepsza taka niz zadna
Preeezes napisał/a:
Narzekają Ci co dupy nie widzieli. Internet to nie wszystko koledzy Jak dla mnie bardzo fajna ^.^
Współczuję Ci że tylko takie celulitis dupus oglądasz, ale widocznie w takim gronie się obracasz! Powodzenia w życiu prywatnym!
Lela Star?
@jinrey Nie każda kobieta jest idealna Z resztą co ja będę się tłumaczył. O gustach się nie dyskutuję. Kto wybrzydza ten nie rucha
wlozylbym jej w odbyt palca
jinrey napisał/a:
Współczuję Ci że tylko takie celulitis dupus oglądasz, ale widocznie w takim gronie się obracasz! Powodzenia w życiu prywatnym!
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że byś nią pogardził
pumba napisał/a:
Jakoś mi się nie chce wierzyć, że byś nią pogardził
to żebym ją wyruchał to inna kwestia, a to że ma nogi i dupsko z deczka spasione to inna sprawa preferuję kobiety o bardziej zbliżonym kształcie do ideału
Cytat:
A przepraszam, kolego w jakim Ty gronie się obracasz ? same modeleczki ?
Kiedyś nie było skalpela, silikonu, botoksu i całej reszty sztuczności i jakoś się rozmnażaliśmy. Teraz w erze internetu, gdzie seks i wszystko ładnie, pięknie, można łatwo wypaczyć każdą, nawet najmniejszą niedoskonałość . W telewizji, przypudrowane pyszczki z mocnym makijażem - to jest teraz ideał ?
Powodzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów