18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
l................e 2013-09-27, 19:37 48
Zgłoś
zwirz13 2013-09-27, 19:52
@up
nie ma co wincyj dodać

jebać lewackie ścierwo !!!
Zgłoś
BongMan 2013-09-27, 19:58 6
Taką pierwszą pomoc to ja ogarniam całkiem nieźle. Powiedz tylko gdzie śmigasz na tym rowerze

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Zona_Putina 2013-09-27, 20:21 11
BongMan napisał/a:

Taką pierwszą pomoc to ja ogarniam całkiem nieźle. Powiedz tylko gdzie śmigasz na tym rowerze

Pomimo że nienawidze pedałów, na rowerze radze sobie świetnie więc nie będzie mi Bonguś potrzebna pomoc
Zgłoś
Marxe 2013-09-27, 20:44
noo co,puls badał
Zgłoś
myszka89 2013-09-27, 20:47 3
- ile czujesz palców w pochwie?

- dwwwaaa.......... aaaaaa..... aaaaa.......... aaaaa!!!! aaaaaaaa!!!!!!!! ooooooooochhhhh aaaaaaaaaaachhhhh!!!!!
Zgłoś
D................s 2013-09-27, 20:50
A.J.K.S napisał/a:

Obrazek

Owszem, najczęściej to właśnie alkoholicy potrzebują pomocy. Gość na szkoleniu BHP opisywał jak to zobaczył pod wiaduktem leżącego żula ze zdartą skórą z jednej strony twarzy, ogólnie rana już zaschnięta, a facet nieprzytomny. To go wziął za fraki i potrząsa krzycząc : " Halo?! HALO!!! Słyszy mnie pan?!! Halo! ". Żul po chwili się ocknął, patrzy tępym wzrokiem na gościa i pijackim głosem wrzeszczy : " a spierdalaj ty chuju! ". Zadowolony facet więc oddalił się z poczuciem spełnienia obywatelskiego obowiązku oraz faktu, że gość odzyskał przytomność.
Zgłoś
i................y 2013-09-27, 22:11 7
Zgłoś
pinkYnieMozg 2013-09-27, 22:13
no nie oszukujmy sie, zbyt dlugo w Polsce mieszkam zeby reanimowac kazdego najebanego goscia, laski oczywiscie tez sie zdarzaja, ale po takiej kurwie to od razu widac o co ho a chlop wzbudza wieksze podejrzenia bo dobrze wygladajacy maz i ojciec, potrafi dac w palnik w mysl zasady "co kurwa wymiekasz?"
Zgłoś
LaChupacabra 2013-09-27, 23:01
Lipa. Brakuje jeszcze stomatologa i urologa.
Zgłoś
l................e 2013-09-28, 2:04
pinkYnieMozg, To z twojej strony lekko chujowe podejście, ale nie wnikam w to. Nie oceniam ludzi po wyglądzie. Strażakowi przez myśl to nie przejdzie..

Obrazek wstawiłem dla zgarnięcia 5 tysięcy piw, a później dla zobrazowania znieczulicy.
Zgłoś
pinkYnieMozg 2013-09-28, 10:26
A.J.K.S, a ja oceniam po wygladzie, co nie znaczy, ze sie nimi brzydze, boje dotknac i prawie kazania, nie, kazdy menel ma swoja historie ktora go zmusila do robienia tego czym sie kiedys sam brzydzil .
Zgłoś
BoryzSadek 2013-09-28, 12:51
A.J.K.S napisał/a:

Obrazek

Pierwsza pomoc na Canale+ ?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów