📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pomyslec to bylo ponad 100lat temu, a ja nadal nie mam roweru
lohan a ja mam rower ale niestety mam 100 lat...
00:54 normalnie gość wywinął trick jak Dave Mirra
Oni to robili ponad 100 lat temu , a pedały na BMX ( jebie mnie to , jak one się tam nazywają ) dzisiaj myślą , że są fajni .
winio09, ludzie targają struny od 5000 lat, a Twoim tokiem myślenia rozwój gitar powinien się zatrzymać właśnie tam. Pogrywam na gitarze i myślę, że jestem fajny więc spierdalaj.
To, że 100 lat temu Twój dziadek jeździł na Twojej babce szczać do lasu, a Ty już tego nie robisz nie jest dość mocnym argumentem, żeby się odgryźć, bo właśnie wjechałeś na ambicje prawdopodobnie wszystkim, którzy przeczytali Twoje wywody.
To, że 100 lat temu Twój dziadek jeździł na Twojej babce szczać do lasu, a Ty już tego nie robisz nie jest dość mocnym argumentem, żeby się odgryźć, bo właśnie wjechałeś na ambicje prawdopodobnie wszystkim, którzy przeczytali Twoje wywody.
To mi wygląda na czarno-białą wersję Jackass'a i nawet liliput jest
Cytat:
Oni to robili ponad 100 lat temu , a pedały na BMX ( jebie mnie to , jak one się tam nazywają ) dzisiaj myślą , że są fajni .
Polmozgi bez zajawki napinają sie w necie, odkąd powstał, i dalej myślą ze sa fajni.
Goscie sa niezli, a najlepsze ze napieraja w garniturach
jacuch123 napisał/a:
To, że 100 lat temu Twój dziadek jeździł na Twojej babce szczać do lasu, a Ty już tego nie robisz nie jest dość mocnym argumentem
Pojechałeś mi po babce , mało tego , po nieżyjącej babce . KOZAK !
Przyznaję rację , jeśli chodzi o całą reszte
smutne jest to że 100 lat temu kręcili filmiki lepszej jakości niż dzisiaj :<
@lohan
Nic prostszego. Kup sobie.
Nic prostszego. Kup sobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów