Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
Wstawiam jeszcze raz bo wyleciało za brak działu

00:00
-00:17
Download
Zmieniono 4 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odwyk17 2024-12-06, 17:03 26
ale go jebnął xD
Zgłoś
Skończyłem_z_ekscesami 2024-12-06, 17:05
Tyś pendolino widzial...
Edit. jeśli to faktycznie pendolino to niech jakis pociagarz wypowie sie czemu maja różne długości tego dzioba
Zgłoś
Bro 2024-12-06, 17:07 2
Polak potrafi.
Zgłoś
Pablohasan85 2024-12-06, 17:08 2
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Tyś pendolino widzial...
Edit. jeśli to faktycznie pendolino to niech jakis pociagarz wypowie sie czemu maja różne długości tego dzioba

jest od h🤬ja roznych jednostek wpisz se na wiki
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2024-12-06, 17:09 3
Wcale nie pierwsze. Pendolino rozdziewiczyła jakaś kobieta w Mławie.

gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/908171,mlawa-pociag-pendolino-smie...
Zgłoś
KremufkowyPotwor 2024-12-06, 17:13 6
PrezesTegoBurdelu napisał/a:

Wcale nie pierwsze. Pendolino rozdziewiczyła jakaś kobieta w Mławie.

Z tą różnicą że tam pociąg jechał, a tutaj stał w miejscu

[ Dodano: 2024-12-06, 17:15 ]
Skończyłem_z_ekscesami napisał/a:

Tyś pendolino widzial...

To jest pendolino, zależy z jakiej perspektywy się patrzy ten "dziób" wygląda różnie. Zobacz sobie choćby na zdjęcia google
Zgłoś
WKND 2024-12-06, 17:17 10
Lata temu, jeszcze jako średnio piękny, ale młody, również spotykałem się z tym problemem niczym niesprowokowanej agresji. Dla przykładu, wracało się o 3-4 rano z imprezy, można było przejść pół miasta bez zgrzytów, a na koniec pod domem jakiś trawnik rzucał się na mnie bez powodu. Bo co? Bo jestem biały a nie zielony? A taka spokojna okolica miała być.
Zgłoś
Limpid 2024-12-06, 17:26 3
Tytuł mnie rozj🤬 haha
Zgłoś
Anonimowyja 2024-12-06, 18:24 2
Maszynista sk🤬iel, nawet nie hamował.
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-12-06, 18:46 5
Jaki przepis zabrania wziąć takiego menela za fraki i wyj🤬 w krzaki sprzedając mu kopa? Nie ma już mężczyzn - same cioty i pedały co malują paznokcie. Takie pokolenie.
Zgłoś
Gienek78 2024-12-06, 18:56 18
PsikutaBezS napisał/a:

Jaki przepis zabrania wziąć takiego menela za fraki i wyj🤬 w krzaki sprzedając mu kopa? Nie ma już mężczyzn - same cioty i pedały co malują paznokcie. Takie pokolenie.

Maszynista ma się narażać na bijatykę z chorym psychicznie lub naćpanym typem? Kolega mój też był za młodu taki wyrywny do ustawiania typa, skończyło się bagnetem w brzuchu, na szczęście szybko trafił do szpitala i żyje. Niektórzy cenią swoje zdrowie a od szarpania się z takimi zjebami jest SOK i Policja.
Po drugie, idź takiego ustawiaj i zrób mu krzywdę przy kamerach (kamery pociągu i ktoś nagrywa).
Zgłoś
advisorry 2024-12-06, 18:57 1
Komentarz testowy
Zgłoś
ZiooMall 2024-12-06, 22:43 1
To jest p🤬lino
Zgłoś
b................m 2024-12-06, 23:21 4
advisorry napisał/a:

Komentarz testowy

Zaprotokołowano: działa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem