📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ten serial mnie już wkurwia. Nie mogę patrzeć na tych jebanych nieudaczników. Non stop wpadają w takie same pułapki. Ciągle popełniają te same błędy. Nie chce mi się już tego kurwa oglądać. Tylko się niepotrzebnie wkurwiam.
No i chociaż w tym momencie te kurwy z AMC trzymają się pierwotnej koncepcji z komiksu.
Miałem nadzieję od samego początku, Maggie znów będzie wolna
Miałem nadzieję od samego początku, Maggie znów będzie wolna
Nie oglądam, co to za serial i czemu on ich bije?
donkapusta napisał/a:
Nie oglądam, co to za serial i czemu on ich bije?
To "Czterej Pancerni i Pies".
Skosny dostal wpierdol bo sie przestawial do Szarika
Akurat 3 godziny temu oglądałem niesamowicie mnie wkurza że przez 46minut czasu antenowego pokazali rozbudowaną ostatnią scenę ostatniego odcinka sezonu 6 nie umując charakteru tzw Neganowi twórcy z tym odcinkiem zjebali to powinno być s7 00 czy jakoś tak.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów