18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Shaggy93 2013-07-23, 3:41
jasne że fejk swoją drogą ciekawe jak wygląda najmłodszy mason na świecie ;]

,,Po­lacy są samą od­wagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Zgłoś
lobominator 2013-07-23, 3:52 4
Misja wykonana. Od teraz powinna zacząć uważać na tunele i wiadukty.
Zgłoś
mover2 2013-07-23, 3:56
Skąd je zdjeli?
Zgłoś
mefiuu44 2013-07-23, 5:34 3
wypierdalaj z tym. najlepiej jak najdalej...
Zgłoś
Bituminiorz 2013-07-23, 7:49
Może kradzione?

Cycki flaki i Szatan
Zgłoś
ConorBro 2013-07-23, 8:19 11
Wypierdalać mi z tym... Wszędzie teraz będą pokazywać to dziecko... -.- Gdzie nie wejdę to pierdolą o tych narodzinach... W internecie, w telewizji... Wszedłem na sadola z nadzieją, że nie zobaczę takiego tematu... -.-
Zgłoś
kazzek94 2013-07-23, 9:21 2
Po chuj ta rodzina kurewska yy królewska ? nic nie robią dla Wielkiej Brytanii a jedynie zabierają pieniądze podatników i z tego żyją. Tusk nawet tak w chuja nie leci.
Zgłoś
snik0 2013-07-23, 9:25 7

Zgłoś
p................2 2013-07-23, 9:37
niema butów więc wiecie
Zgłoś
xXxHqFuckYouxXx 2013-07-23, 9:53
Nie jestem pewien, ale to chyba fejk...
Zgłoś
K................k 2013-07-23, 10:20 2
xXxHqFuckYouxXx napisał/a:

Nie jestem pewien, ale to chyba fejk...

Jak widać, sam jesteś jebanym fejkiem.
Zgłoś
Sauer 2013-07-23, 10:41 1
a niech zdechnie przy porodzie, tylko ja mam na nich wyjebane? to nadal tylko dziecko dzieci dzieci zdrajców.
Zgłoś
J................S 2013-07-23, 10:45
Polska już wysłała prezent dla malca, to komplet kocyków z sosnowca
Zgłoś
thewhitestar 2013-07-23, 11:14 3
Myślałem że chociaż Sadistic ominie ten pojebany szum dotyczący narodzin jakiegoś dziecka w jakimś obcym kraju. Chuj to kogo obchodzi? Kurwa, większe poruszenie niż jak papieża wybierali... Rozumiem wspomnieć w jakimś plotkarskim dziale, ale nie, w tv i na internetach temat numer 1 to jakieś rojal bejbi, temat numer 2 to imię, numer 3 to wózek, numer 4 śpioszki. Pierdolca dostać można, nawet na jedynce wczoraj zmienili program i zamiast Borewicza puścili "dokument" o jakiejś brytyjskiej familii.
Zgłoś
sobol1992 2013-07-23, 11:38
widząc to zdjęcie na sadisticu miałem nadzieje, że chociaż się to dziecko wyślizgnęło z rąk czy coś a tu nic ;/
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów