📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
jasne że fejk swoją drogą ciekawe jak wygląda najmłodszy mason na świecie ;]
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Może kradzione?
Wypierdalać mi z tym... Wszędzie teraz będą pokazywać to dziecko... -.- Gdzie nie wejdę to pierdolą o tych narodzinach... W internecie, w telewizji... Wszedłem na sadola z nadzieją, że nie zobaczę takiego tematu... -.-
Po chuj ta rodzina kurewska yy królewska ? nic nie robią dla Wielkiej Brytanii a jedynie zabierają pieniądze podatników i z tego żyją. Tusk nawet tak w chuja nie leci.
niema butów więc wiecie
Nie jestem pewien, ale to chyba fejk...
xXxHqFuckYouxXx napisał/a:
Nie jestem pewien, ale to chyba fejk...
Jak widać, sam jesteś jebanym fejkiem.
a niech zdechnie przy porodzie, tylko ja mam na nich wyjebane? to nadal tylko dziecko dzieci dzieci zdrajców.
Polska już wysłała prezent dla malca, to komplet kocyków z sosnowca
Myślałem że chociaż Sadistic ominie ten pojebany szum dotyczący narodzin jakiegoś dziecka w jakimś obcym kraju. Chuj to kogo obchodzi? Kurwa, większe poruszenie niż jak papieża wybierali... Rozumiem wspomnieć w jakimś plotkarskim dziale, ale nie, w tv i na internetach temat numer 1 to jakieś rojal bejbi, temat numer 2 to imię, numer 3 to wózek, numer 4 śpioszki. Pierdolca dostać można, nawet na jedynce wczoraj zmienili program i zamiast Borewicza puścili "dokument" o jakiejś brytyjskiej familii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów