📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
Uwaga jestem ekspertem, stwierdzam photoshop. Dziękuje za uwagę.
W końcu urodziła... To dobrze, bo im się węgiel kończył.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.______________
co za pedal to wrzucil i co za pedaly dali piwo OMG kurwa !!!!
@up pakuj w szynke i zamknij pape bo sam jestes PEDAL
Kołyska z kocykiem w prezencie z Sosnowca
Kurwa! A już się sosnowiec cieszył.
fota trzyma w napięciu puści czy nie puści?
SATAN AKBAR!
Biedne dziecko, urodziło się w rodzinie na wskroś patologicznej, która pasożytuje na Brytyjczykach.
Inna sprawa co nas Polaków obchodzi narodziny dziecka jakiejś pary? Owszem oby było zdrowe, ale do kurwy nędzy zaś będzie relacja z narodzin jak wcześniej ze ślubu?!
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
Inna sprawa co nas Polaków obchodzi narodziny dziecka jakiejś pary? Owszem oby było zdrowe, ale do kurwy nędzy zaś będzie relacja z narodzin jak wcześniej ze ślubu?!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów