kris1978 napisał/a:
Mamy zdjęcie i co z tego? Mogę je sobie wydrukować a następnie dupę podetrzeć. Po chuj wydają tyle kasy na coś, co nie jest za bardzo ludzkości potrzebne? Kosmitów kurwa szukają? Jeżeliby tamci by tego chcieli, to już dawno by tu byli. Taki skurwiel putin, straszy czy świat i nic z tym nie robią. Na to, aby wysłać na Ural oddział komandosów, to już kasy nie ma. Jak długo będę znosił, te chordy ukraińskich onuc w Polsce? Gdzie się kurwa nie ruszę tam wszędzie ukraina. Ostatnio to nawet widziałem w Biedronce, jakiś kierownik regionalny, polską kierowniczkę sklepu oprowadzał i za coś ją jebał, pierdoląc w tym swoim banderowskim języku.
A po drugie, co to kurwa robi na sadolu? Won z tym gównem
po pierwsze to, że ty nie będziesz z tego korzystał, to się zorientowałem już po dwóch zdaniach z twojej wypowiedzi. zapewne nie zdajesz sobie sprawy, że są osoby, które się tym interesują. być może dla przyszłości planety Ziemia ma to kolosalne znaczenie.
po drugie zgadzam się, ze na sadola się to nie na daje.
po trzecie musisz mieć bardzo płytki basen intelektualny.
nie no dobra, przesadziłem z tym basenem. masz brodzik
kris1978 napisał/a:
A tak rozumiem, zesrałeś się.
Ale pomimo tego, nadal sądzę że na ziemi mamy o wiele ważniejsze sprawy do rozwiązania i nie trzeba wydawać kasy na kosmiczne nowości.
hmm, w zasadzie przekonałeś mnie, to nie brodzik, to mała kałuża