Obwód leningradzki, Rosja.
Obwód leningradzki, Rosja.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co my tu mamy? Mamy pasy, zaparkowane nieprawidłowo auto przed samym przejściem, wyjeżdżający zza tego auta srebrny samochód, i pieszego będącego jeszcze na chodniku, gdy samochód wjeżdżał już na skrzyżowanie i stanął na pasach. Świateł tu nie ma prócz migających na pomarańczowo oznaczeń pasów. Obowiązuje reguła prawej dłoni. Niech ten debil z pasów biegnie z flachą do kierowcy srebrnego auta i dziękuje mu, że za tego kopniaka dostał od swojego łaskawcy tylko lekki oklep, a kierowca nie użył wobec niego klucza do kół albo broni palnej. Bo ja bym sk***ysyna za to zabił, jak prusaka.
Nie jesteście świętymi krowami. Uczestnikami ruchu są też rowerzyści i pieszy. Całkowita znieczulica społeczna na powyższym filmie .
Nie jesteście świętymi krowami. Uczestnikami ruchu są też rowerzyści i pieszy. Całkowita znieczulica społeczna na powyższym filmie .
Zapomniałeś ze bryczki, konie, motorowery, pojazdy wolnobieżne także. Ale co z tego? Potrafisz prowadzić samochód czy masz prawo jazdy? Po zmianie prawa w Polsce piesi się wpierdalaja przed maskę bo mogą.
Zapomniałeś ze bryczki, konie, motorowery, pojazdy wolnobieżne także. Ale co z tego? Potrafisz prowadzić samochód czy masz prawo jazdy? Po zmianie prawa w Polsce piesi się wpierdalaja przed maskę bo mogą.
Bo tak naprawdę nie mogą, ale o wszystkim uświadomi dopiero gliniarz, sędzia, albo chirurg. Pieszy ma rozszerzone uprawnienia ale dalej nie wolno mu wtargnąć przed samochód.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów